Metaverse zlata jama/dolina

VODIKOVA DOLINA NATURA 2020

Legendarna lokomotiva TDR MICA

Spoznajte tehnično dediščino prve imaginarne slovenske metaverse vodikove doline NATURA 2020. Obiščite trajnostni ekosistem Pohorje-Drava-Kozjak v Dravski dolini v prelepi štajerski deželi.

Ali ste vedeli, da so v Dravski dolini v Rušah v zlati jami z imenom Tovarna dušika Ruše (TDR) proizvajali tekoči dušik in kisik, ki ga še danes v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše proizvaja Messer Slovenija?

Z nami, lokalnimi legendami, odkrijete:

  • Tehniški muzej prve dravske hidroelektrarne (HE) Fala (1918)
  • Vodni stolp Tovarne dušika Ruše, zlate jame TDR (1918)
  • Muzejsko lokomotivo TDR MICA

Če potrebujete mentorja za avtentični, unikatni in nezamenljivi družinski nakit, je naložba v NFT kovanec NATURA 2020 prava družinska investicija. To je družinska filantropska odločitev za zgodovino. Boj za prestiž stane. Denar ne pomaga, če nimate vabila, možnosti in priložnosti, ki ste jo zamudili, če se niste odzvali našemu vabilu tukaj.

Dodatno vas vabimo na ogled stalne fotografske razstave NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET pod sloganom ‘Nazaj k naravi, nazaj k izvoru’, ki ga najdemo v nauku o modrosti Gnothi seauton (poznavanje samega sebe – kdo, kaj smo).

Rezervirajte svoj brezplačni strateški posvet, ki ga nudimo donatorjem zelenega krožnega gospodarstva Natura 2020, ki so ga poznali že naši predniki, ki so investirali v zeleno paradigmo HE Fala – TDR (1918). Naložbo so podprli tuji vlagatelji, povezani v delniški družbi.

Vaša VIP vstopnica – NFT prispevek: https://www.natura2020.si/nft/

 

sl_SISL_SI