Akademija modrosti Gnothi seauton

PRAGOZDNA ŠOLA PREBUJENJA NATURA 2020

Duhovno izkustvo energetskega pohodništva

 

Šola prebujenja se izvaja izkustveno v naravni učilnici bajeslovno-imaginarne destinacije Natura 2020 (Pohorje-Drava-Kozjak).

Pragozd Šumik je naravna vrednota na vzhodu Alp. V njem živi začarana pohorska princesa Trnuljčica. Odkrijte neuslišano lastno Ljubezen/Trnuljčico/Resnico, skrito očem.

Cilj šole je spoznavanje koncepta poznavanja samega sebe Gnothi seauton (kdo, kaj smo) skozi raziskovalno igro imaginacije (sposobnost domišljanja, sanjarjenja).

Dobrodošli v procesu prebujanja imaginacije (sposobnosti domišljanja, sanjarjenja). Vabimo vas na individualno svetovanje o ekonomiji etike kreposti, ki ga lokalna legenda – avtor nauka o modrosti Gnothi seauton – skupaj s somišljeniki izvaja kot pametni pregled lastne imaginacije.

Z nami skozi imaginacijo prebudite vodstvene kompetence, ki so predpogoj za prestop praga konkurenčnosti. Odkrijte ohranjeno prvobitnost pradavnine, tj. skrivnostno kodo lastne imaginacije, očem skrite v svobodni volji, ki jo udejanjimo v obilju neokrnjene narave, matere modrosti. Postavimo vas pred obličje najvišjega stvarstva evropske kulturne dediščine v bajeslovni pohorski šegi. Uzrete lahko živo marmorno obličje začarane pragozdne princese Trnuljčice.

Pot imaginacije vodi skozi trnje. Narava je idealen učitelj, pragozd je ogledalo vodstvenih kompetenc. Pragozdna tišina smiselno postavlja strukturirane stvaritve, ki globoko zamrznjene spijo v lastni podobi udeleženca. Vizualizacija kolosalne imaginarne Lepote Trnuljčice je splošna in konkretna Resnica, s katero se morajo soočiti vsi udeleženci. Resnica/narava je krona modrosti/svetosti.

Tišina je lepa. Ljubezen je lepa. Pradavnina je lepa. Imaginacija je lepa. Trnuljčica je lepa. Resnica je osupljiva/lepa/prijazna za dušo. V tišini pragozda, obdani s srečo drugih udeležencev, lažje prebujamo lastno neizpolnjeno Ljubezen, tj. neuslišano imaginacijo/kompetentnost. V naravnem marmornem stvarstvu ima Pohorje svojega legendarnega junaka, spečega kralja Matjaža, ki ljubi svojo začarano, a živo princeso Trnuljčico.

Bajeslovna resnica o podzemlju kralja Matjaža se odkrije na duhovnem izkustvu energetskega pohodništva kot opolnomočenje, saj je prebujena zavest princesa Trnuljčica, ki vlada kralju podzavesti/modrosti. Dober glas o kralju in princesi je treba prebuditi, da se sliši notranji glas, temelj imaginacije.

Bistvo svetovanja za upravljanje znanja je povezati nesnovno bajeslovno izročilo s prebujeno strategijo inoviranja lastne podobe/vrednosti/imaginacije/resnice.

Tišina in svetloba zdravita, prebujata. Mistični pragozd je zrcalo lastne duše (imaginacije). S samorefleksijo napolnimo spomin z vizualnimi in doživljajskimi impulzi, zaznavami in spreminjanji bioritma.

Prvič v sodobnem času bomo morda nekaj ur popolnoma neodvisni od vsakdanjih komunikacijskih sredstev, saj telefon in internet ne delujeta. Sposobni prestopijo prag konkurenčnosti po nauku o ekonomiji etike kreposti. Drugi sledijo etiki ekonomije obsega ter se zaslepljeni od pohlepa vrtijo v začaranem krogu konkurence. Tiste, ki so sposobni revitalizacije, prebudimo, drugi prespijo zavedanje o prebujanju/poznavanju samega sebe na lovorikah materializma.

Šola/misija se raziskovalno fokusira na filmski turizem, sodobne medijske komunikacije, družbena omrežja, PR, korporativno komuniciranje ter dokumentarno in zabavno mobilno digitalno produkcijo. Stavi se na  kreativno upravljanje znanja, saj so raziskovalni moduli programa Natura 2020 samostojne misije spoznavanja samega sebe, kar udeležencu in skupnosti/ekipi Natura 2020 prinese dokumentirano spoštovanje nauka o ekonomiji etike kreposti Gnothi seauton.

Namen šole je modularno graditi nepredstavljivo čudovito lastno podobo, ki je rezultat visoke dodane vrednosti naložbe v osebnostno rast. Glavna značilnost muz je skrb zase z vlaganjem v visoko tvegane izzive. Naša vzornica na trnovi poti realizacije Trnuljčice je prva dama ZDA Melania Trump, slovenska rojakinja.

Izziv podpirajo trije stebri: mistična boginja Natura 2020, zeleno razkošje začarane pohorske princese Trnuljčice ter nepremičninska tokenizacija mobilnega glampinga v krošnjah, da lahko udeleženci in vlagatelji v tehnologijo verižnih blokov zablestijo na svetovnih trgih z lastno kriptovaluto Natura 2020.

Poslovna korist šole prebujanja je vidna na preobrazbi življenjskega sloga, vrne se dobra volja, dober glas o obisku začarane pohorske Trnuljčice se širi po celem svetu. Materialni pohlep je dialektično protislovje nauka o ekonomiji etike kreposti Gnothi seauton, ki ga poučujemo v naravni učilnici Natura 2020 na vzhodu Alp. Otrokom prijazno Unicefovo mesto Ruše je naša raziskovalna baza s 57 hektarjev velikim naravnim rezervatom, kjer se razteza 19 hektarjev prvinsko ohranjenega mešanega gozda. Zeleno razkošje je edinstvena priložnost za pametne vlagatelje, ki prebujajo lastno naložbeno okno. Vsak udeleženec krepi svoj talent/jaz (biti, početi, imeti).

Po nauku o modrosti Gnothi seauton se poskrbi za prenos znanja o ekonomiji etike kreposti. Tišina/lepota pragozda je ogledalo naše imaginacije/refleksije/prebujenosti, saj ogledalo/preizkus/preobrazba izpostavi vodstvene kompetence, ki so splošno znane sestavine upravljanja imaginacije.

Realistični gozdni pobeg/modul traja štiri ure. Duhovno izkustvo energetskega pohodništva obsega pet modulov. Moduli smiselno spletejo zmagovalno osebnost.

Pragozdno šolo prebujenja Natura 2020 sestavljajo:

  • Modul 1: ZAČARANA POHORSKA TRNULJČICA,
  • Modul 2: PRAGOZDNA PRINCESA TRNULJČICA
  • Modul 3: POHORSKI POVODNI MOŽ JEZERNIK
  • Modul 4: RAZBOJNIKOVA NEVESTA TRNULJČICA
  • Modul 5: TRNULJČICA POD SVOBODNIM SONCEM

Tovrstna duhovna izkustva energetskega pohodništva so vodena v skladu z naukom o modrosti Gnothi seauton (poznavanje samega sebe). Interaktivno jih pristno doživite z ogledi evropske kulturne dediščine v izobraževalni pohorski šegi Natura 2020.

Program se izvaja v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše, ki slovijo kot upravni okraj z bogato mednarodno šolsko in univerzitetno tradicijo:

Naše stranke so hevretiki, to so pričevalci, raziskovalci vrhunskih dosežkov. Z nami ustoličite sanjsko ljubezen, uresničite skrite sanje, saj 99 % ljudi na svetu še nikoli ni bilo v pragozdu.

Ukrepajte ZDAJ, da ne izgubite stika s seboj in svojo sanjsko priložnostjo. Delovati je treba v skladu s seboj in trenutnimi okoliščinami.

Pozitivna kritika

»Sliši se sanjsko, a tudi realistično. Res celovito turistično doživetje, naravnano na potrebe sodobnega človeka, bravo! « (FB, 28. 7. 2019 ob 8.57 uri, Vesna Mikolič)

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCz4u0KCWLvK0WNKQ8D4lrdg