Telefon: +38631818553

E-pošta: info@natura2020.si

Nazaj k naravi, nazaj k izvoru.

NATURA 2020

Kakovost blagovne znamke NATURA 2020 negujemo s prireditvami:

  1. Strateška poslovna konferenca NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET IN DOBER NAMEN vsako leto na svetovni dan turizma (27. septembra).
  2. FESTIVAL VESELI DECEMBER NATURA 2020 vsako leto 21. decembra.
  3. GOSPODARSKI FORUM NATURA 2020 vsako leto na svetovni dan Zemlje (22. aprila).
  4. SVETOVNI KONGRES GNOTHI SEAUTON 21. junija 2027. 

Legendarna tovorna lokomotiva TDR MICA, mogočna ljubezen železničarjev od leta 1889, je danes muzejski eksponat pred glavno železniško postajo v Rušah.

Namen spletne strani NATURA 2020 in video produkcije je lažje pridobivanje donacij in strateških partnerjev za uresničitev vizije. Naša osebnost je poslovna javnost. Fokusirani smo na poslovne voditelje, izvršne direktorje in vodje tržnega komuniciranja, marketinga in odnosov z javnostmi.

K sodelovanju vabimo projektne partnerje, ki iščejo kakovostno blagovno znamko trajnostnega vedenja za lastno promocijo. Prestižnost izkazujemo s 400 milijonov let staro pohorsko gorsko rečico, zeleno atrakcijo neprecenljive vrednosti, ki teče skozi pragozd Šumik na Pohorju na vzhodu Alp.

NATURA 2020 – nazaj k naravi, nazaj k izvoru je spletni portal opolnomočenja o naravni doti 400 milijonov let stare gorske rečice Lobnice, ki teče skozi pragozd Šumik na Pohorju na vzhodu Alp v zeleni Sloveniji. Osredotočeni smo na tehniško, grajsko in kulturno dediščino območja na stičišču alpskega, panonskega, dinarskega in mediteranskega sveta.

Trajnost ohranjamo skozi projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET IN DOBER NAMEN. Stavimo na avtorski nauk o modrosti Gnothi seauton, ki je predstavljen v poljudnoznanstveni monografiji z zlato obrezo (675 strani, format A4) za lastne protokolarne potrebe.

Ob podpori visokotehnološke aplikacije TaleUp družbeno odgovorno pazimo na butično zakladnico vodnega kroga Črno jezero–Črno morje.

Izdati želimo lastni NFT kovanec NATURA 2020 in srebrnik I LOVE NATURA 2020.

 

 

 

 

Kongresne dejavnosti, poslovni turizem, aktivna butična trajnostna turistična industrija za družino, otroke in prosti čas.

Blagovna znamka NATURA 2020 bo čez pet let generalni nosilec SVETOVNEGA KONGRESA POSLOVNIH VODITELJEV NAUKA GNOTHI SEAUTON, ki bo na sporedu 21. junija 2027.

Postali bomo vodilni spletni portal za širitev blagovne znamke NATURA 2020 na področju spletnih NFT kovancev NATURA 2020 in metaverse industrije za lastne potrebe. 

Vizija temelji na poslanstvu blagovne znamke, ki se osredotoča na razvoj in spodbujanje aktivnega poslovnega turizma. Fokus so PREMIUM kongresne dejavnosti.

Načrtovanje, organiziranje, vodenje, kontroliranje.

Posvetili se bomo poslanstvu najmlajših generacij, ki je precej povezano s futurističnimi vlaganji v:

  • kriptovalute, tj. digitalne NFT žetone NATURA 2020, edinstveno identificirane in zavarovane s kriptografijo, da lahko uporabljajo tehnologijo veriženja blokov za spremljanje donatorskih sredstev ter so uporabni tudi v storitvah Web3;
  • tehnologijo veriženja blokov skozi decentralizirano, pregledno in sprejemljivo knjigo NATURA 2020 PREMIUM, ki omogoča vodenje transakcij s kriptovalutama SREBRNIK I LOVE NATURA 2020 in I FEEL NATURA 2020 z izdelavo decentraliziranih aplikacij za Web3;
  • metaverse svet Web3 kot bolj decentralizirano različico interneta. Slap Veliki Šumik prikazujemo v aplikaciji TaleUp. Zgodbo blagovne znamke NATURA 2020 je mogoče zgraditi s tehnologijo veriženja blokov, saj storitve Web3 omogočajo uporabo kriptovalut kot plačilnega sredstva za lastne potrebe v primeru donacij.

 

Mesto. Gozd. Jezero. Grad. Reka.

Občutite mehkobo 400 milijonov let stare gorske rečice na vzhodu Alp. Vzljubite kolosalni deviški pragozd. Spoznajte izvor/avtorja nauka o modrosti Gnothi seauton, ki oznanja doktrino študije primera poznavanja trajnostne ekonomije etike kreposti.

PREMIUM doživetja duhovnega izkustva energetskega pohodništva NATURA 2020 so osredotočena na naravno, kulturno, tehniško in bajeslovno dediščino vodnega kroga Črno jezero–Črno morje. Fokus je na prebujanju voditeljskih kompetenc.

Ob 400 milijonov stari gorski rečici odkrijete deviški pragozd. Spoznate tudi lokalno legendo, avtorja nauka o modrosti Gnothi seauton (kdo, kaj smo). Obiščite Slovenijo, deželo zelenega razkošja alpskega, dinarskega, panonskega in mediteranskega sveta.

Premium kakovost blagovne znamke NATURA 2020 je namenjena poslovnim voditeljem. Spodbuja poslovni turizem. Glavno vlogo imajo kongresne dejavnosti. Zgodbo doživite v zdravem, družini in otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše.

Dobrodošli na sončni strani Alp, kjer v Dravski dolini spoznate otrokom prijazno Unicefovo mesto Ruše, edino tovrstno na svetu s prvinsko ohranjenim pragozdom in 400 milijonov let staro gorsko reko.

Realistični gozdni pobeg OSUPLJIVA NFT PUSTOLOVŠČINA NATURA 2020 se prične z ogledom stalne fotografske razstave v gostišču Ribič, kjer je tudi zbor ob prihodu. V naravnem rezervatu Pohorja pa odkrijete 400 milijonov let staro gorsko rečico, simbol vodnega kroga Črno jezero–Črno morje. Na realističnem gozdnem pobegu po Holcerski poti v osrčju pragozda izvajate zlati rez med fotografsko pustolovščino Povodni mož Jezernik. Naravni amfiteater občutite skozi zvočni ‘retreat’. Prebudite se tudi s terapijami stopal v ledeno hladni reki. Okusi barvnih seans se gibljejo od snežne bele kraljice do zlate jeseni. Od nedolžne zelene pomladi do modrega poletja. Lokalne legende pripovedujejo pohorske ljudske zgodbe. Poznavalci ljudskih šeg ne spregledajo gastronomskega gostoljubja. Udeležba na lastno odgovornost.

 

Prostovoljni prispevek - sofinanciranje nepridobitnih dejavnosti - splošna donacija kot davčna olajšava

Z mentorstvom ter prenosom znanja (know-howa) zbiramo sredstva za izdajo 675 strani A4 formata obsežne poljudnoznanstvene doktrine/knjige Gnothi seauton z zlato obrezo, ki oznanja nauk o modrosti ekonomije etike kreposti.

Zelo smo veseli tudi splošnih donacij v vrednosti do 500 EUR, saj znamo z malo sredstvi
ustvariti izjemne razvojne presežke. To dokazujemo vse od ustanovitve leta 2013.

Na naših študijskih potovanjih smo leta 2021 na poslovnem zajtrku gostili:

  • prof. ddr. Milana Krajnca, Nobelovega nominiranca za ekonomijo 2021,
  • HE Gorazda Šifrerja, častnega konzula Kazahstana v Sloveniji.

Z donacijo  nas že več let podpira g. Jože Hertiš, ustanovitelj podjetja SELTRON.

sl_SISL_SI