SANJSKA POROKA ZA MILIJON ?

posted in: Uncategorized | 0

Uvod

Glavno raziskovalno vprašanje, SANJSKA POROKA ZA MILIJON ?, je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena, posebno za mlade iskalce smisla, to je rezoniranja, saj se poročimo po lastni vesti, to je pristni volji.

Metodologija

Učenja na priklic, to je iskanja/prebujanja pristne ljubezni, sem se učil že ob prvi mladostni preizkušnji, saj je mladost norost, ki ima visoke standarde o poklicni ljubezni, kateri sem sledil vso življenje, sicer danes ne bi bil tukaj to kar in kjer sem.

Rezultati dela

Poroka iz čiste ljubezni, to je nagradno vprašanje za milijon. Ljubiti se gol in bos, takšni kot smo, to je zmagovalna valuta, ki rezonira povsod po svetu. Ljubezen je eno, ni deljiva. Včasih ljubimo dve osebi, takšno, ki nismo, ter hkrati takšno, kot dejansko pristni smo, saj smo najbolj srečni goli in bosi. Preprosti in nič komplicirani. Nevedni in radovedni.

Ljubezen sem se učil skozi poklic. Ljubezen sem si priklical z afirmacijo Gnothi seauton, to je poznavanjem sebe samega. Vendar vedno ni bilo tako. Bilo je tudi krize, izgubil sem se v družbi, negativna klima me je potopila, tlačila, tudi poniknil sem. Šibko vero je obudila nenavadna komunikacija, kateri pravimo intuicija, to je modrost o poznavanju sebe samega. Modrost je metodologija, ki jo v mladostni zagnanosti, kockamo. Na kar stavimo, ta bo glavni zadetek izkustvenega učenja.

Razprava

Načrtovanje sanjske, to je butične poroke se lahko naučite v naravnem okolju Natura 2020 kjer za vas storimo vse, da ne zgrešite sanjske poroke. Ne komplicirajte, pokažemo pot in način kako zaslužiti prvi milijon dolarjev ob sanjski poroki.

Ker proučujemo evropsko kulturno dediščino v slovenskih šegah, naj izpovemo nekaj ljudskih modrosti, ki kažejo na sanjsko poroko: Obljuba dela dolg. Nikoli se ne bom poročil(a). Tudi knjižna darila napovedujejo sanjsko prihodnost, kot so to knjige: Plavaj z morskimi psi in ostani živ. Sam proti Palermu. Pod svobodnim soncem. Ali glasba, kot je pevec Prince.

Naša idealna stranka je filmski igralec Kean Reeves, pa nas povzdigne med vodilne svetovne organizatorje. Dovolj je en veličastni, spontan dogodek na sto let, to je na vsakih petdeset let, da si zaslužimo milijon poljubov.

Če želite, da za vas načrtujemo sanjsko poroko, izberite pot sodelovanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.