Telefon: +38631818553

E-pošta: info@natura2020.si

Nazaj k naravi, nazaj k izvoru.

Metaverse poslovna priložnost

RAZBOJNIKOVA NEVESTA

2,5 mio € nepovratnih sredstev

Razbojnikova nevesta je fotografska pustolovščina, povezana z metaverse doto NFT kovanca NATURA 2020. To je avtentična, unikatna in nezamenljiva filantropska priložnost za zbiratelje NFT kovancev.

Odkrijte 400 milijonov let staro grajsko pohorsko legendo, ki pravi, da sta se za smaragdno doto reke Drave borila dva graščaka. Dobri graščak je vladal Pohorju, divji princ NFT sanj je kraljeval na Kozjaku v deželi Kobansko.

Dobri graščak pohorski je ustvaril veliko doto iz lesa in kemije, s katero je zgradil imaginarno mesto Mali Beograd. Divji graščak kobanski je prevzel vodno doto, zavladal je reki Dravi. Ker pa je bil po naravi divji, se je zaljubil v prelepo smaragdno princeso Dravo, ki mu je ljubezen vrnila na tisoč in en način. Skozi tisočletja je naplavila prod na Kobanskem kot zlato rezervo za hude čase. Obenem so v težkih preizkušnjah na reki zgradili čarobno zeleno ekonomijo – trajnostno hidroelektrarno, s katero so zagnali življenje v spodnji Dravski dolini.

Prva dravska elektrarna stoji blizu divjega gradu Viltuš, ki ga je donirala kolosalna princesa. Kobanskemu ljudstvu in širnemu svetu je pokazala pot do edinstvene palače/ljubezni, saj gre ljubezen skozi želodec. Uporabila je čarobni vpogled v bisere narave in skovala lastni biser – angleški park ob divjem gradu Viltuš. Bistroumnost je preizkusila tudi v kljubovanju usodi in vesoljna moč je princeso dobrodelno podprla z NFT kovancem NATURA 2020.

Hvaležnost je darilo, ki ga ni mogoče kupiti. NFT kovanec NATURA 2020 je nebeško darilo zelenih raziskovalcev, prostovoljcev, ki smo ustvarili avtentično, unikatno, nezamenljivo in neprecenljivo svetovno dediščino, dostopno edino z vabilom.

Na poroko z NFT kovancem NATURA 2020 vabimo dobro poučene zbiratelje, ki upoštevajo modrost dinar na dinar palača oziroma zrno na zrno pogača, kajti naša ljubezen do čistega okolja gre skozi želodec. Eno kobansko jabolko na dan odžene zdravnika stran.

Dobrodošli na fotografski ekspediciji RAZBOJNIKOVA NEVESTA.

Vaša VIP vstopnica – NFT prispevek: https://www.natura2020.si/nft/

sl_SISL_SI