NOVI TURIZEM

Naša glavna nepridobitna dejavnost je razvoj in pospeševanje turizma na vzhodu Alp.

V otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše obiskovalcem ponujamo skupino butičnih doživetij blagovne znamke Natura 2020, ki vključujejo zelene znamenitosti Pohorje, Dravo in Kozjak. Fokusiramo se na igrani dokumentarni filmski turizem ter kreativni kulturni turizem, tj. visoko tehnološki 360-stopinjski XR video, ki predstavlja evropsko kulturno dediščino v bajeslovni pohorski šegi Skrivnostna moč Trnuljčice.

Izobraževalni turizem gradimo na poljudnoznanstvenem nauku o modrosti Gnothi seauton, ki smo ga izdali z namenom prenosa znanja na nadarjene otroke iz socialno ogroženih okolij. Za njegovo širjenje zbiramo filantropska sredstva ter podpiramo trajnostno naravnano podjetništvo in zeleno krožno gospodarstvo.

Za turistično in poslovno sodelovanje z nami na območju pragozda Šumik potrebujete lastno terensko vozilo, primerno za potovanje po gozdni cesti, saj lokalni vodja potuje v vašem vozilu. Sprejmemo skupine do največ 6 oseb.

Naročite si individualni načrt za obisk imaginarne destinacije Natura 2020 po lastni meri, saj ponujamo duhovno izkustvo energetskega pohodništva za vse generacije. Z ekskluzivnim obiskom/prispevkom sofinancirate naše glavne nepridobitne dejavnosti.

Samo enkrat v življenju boste obiskali osupljivi pragozd Šumik, zato rezervirajte termin ZDAJ!