Rešite vesolje, rešite planet

Projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET

Nazaj k naravi, nazaj k izvoru.

  • Projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET je trajnostno naravnana naravovarstvena filantropska kampanja.
  • Projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET je osredotočen na vseslovenski butični turizem.
  • Projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET vabi družine, otroke in mlade raziskovalce, da pomagajo skrbeti za planet z vračanjem k naravi, ki je izvor lastnega opolnomočenja. Izdali smo knjigo o nauku o modrosti Gnothi seauton, s katero izobražujemo, obveščamo in skrbimo za prenos znanja.

INVESTIRAJTE V NFT BISERE NATURA 2020

Spoznajte filantropske NFT bisere, NFT ekskluzivne priložnosti in NFT kovance NATURA 2020.

Prvovrstni izziv za banke in finančno napredne družine ter svobodne posameznike. Vabimo vas, da investirate v prestižne vrednote ‘next generation’.

Odkrijte trajnostne filantropske naložbe v zveneče ime butičnega NFT turizma NATURA 2020. Okusite različne donatorske vrednosti NFT kovancev NATURA 2020. Izberite ekskluzivno sponzorsko naložbo v rubinski, smaragdni, bronasti, srebrni oziroma zlati NFT kovanec NATURA 2020. Vsaka izdana kolekcija ima 1000 NFT kovancev NATURA 2020.

Zeleni raziskovalci naravne, kulturne in trajnostne ekosistemske dote Pohorja-Drave-Kozjaka nudimo dobro poučenim vlagateljem v prestižno zbirateljsko umetnost avtentične, unikatne, nezamenljive NFT kovance zelenega bisera NATURA 2020.

Družinsko zakladnico luksuznega premoženja lahko obogatite z dobrodelno investicijo v NFT kovance NATURA 2020 in povečate trajnostna filantropska sredstva do neskončne vrednosti.

Dobrodošli na stalni razstavi ‘know-howa’, ki ga izmenjamo ob poslovnem zajtrku v gostišču Ribič, kjer razstavljamo fotografska eksponata NFT študijskega potovanja OSUPLJIVI PRAGOZD ŠUMIK in ZAČARANA POHORSKA TRNULJČICA velikosti 5 m x 1,8 m. Vlagatelj si ju lahko namesti kot fototapeti na sedežu podjetja ali drugi izbrani lokaciji.

Rezervirajte termin za strateški posvet ZDAJ.

Kar 99,99 % filantropov še nikoli ni bilo realistično povezanih s prvinskim pragozdom

Donacije so prva priložnost, da na hitro spoznate urejeno poslovno okolje neprofitnega ekosistema krovne blagovne znamke Natura 2020. Na ta način bomo takoj dojeli, kako se moramo vrednostno in vsebinsko marketinško orientirati med zagonskimi dogodki v obdobju 2021–2027, ki bodo lastniško sofinancirani oziroma nepridobitno sponzorirani.

Zdaj se imate možnost udeležiti enostavnega, častnega in ponosnega dobrodelnega naravovarstvenega tekmovalnega izziva NATURA 2020 ZA ČISTI SVET, s katerim z lastno donacijo/navzočnostjo/opolnomočenostjo pomagate pri reševanju Vesolja ter z mehkim pristopom prispevate k skrbi za majhen planet, imenovan pragozd Šumik, na Ruškem Pohorju. V izzivu tekmujete kot donatorji na daljavo ali v živo, z obiskom osupljivega pragozda.

Društvo Natura 2020 tako vabi ugledne zelene filantrope z vsega sveta, da svoja najboljša donatorska dela prijavijo na prvo tradicionalno tekmovanje NATURA 2020 ZA ČISTI SVET.

Otvoritev tekmovanja: 1. junij 2021
Rok za oddajo donacij: 1. september 2027

Z donacijo na daljavo postanite ugleden zagovornik/donator gibanja Natura 2020 za čisti svet ali pa tekmujte v živo kot obiskovalec po meri. Čisti zrak, čisti svet, čista voda vodnega kroga Črno jezero–Črno morje, ki ga sestavlja trojstvo rek Drava-Sava-Donava, pomenijo našo sveto zavezo, saj nanje pazimo na vsakem koraku. Na prepletu alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega sveta vam jih odkrijemo v živo ali na daljavo.

Natura 2020 za čisti svet je čast in priložnost. Za ugled filantropskega darovalca je ključno, da ste prepoznavni po udeležbi v globalni pobudi Natura 2020, ki pazi na čisti svet s prizadevanjem za ohranitev kulturne, naravne in bajeslovne dediščine pragozda Šumika s pomočjo visoke tehnologije obogatene resničnosti.

Natura 2020 za čisti svet – ne zase, ne za naju, preprosto za čisto vse, ki jim dolgujemo prihodnost, globok poklon in pristno spoštovanje. Čisti svet je čisto razkošje, zeleni zaklad neprecenljive vrednosti. Vaše odnose z javnostmi pri tem reguliramo profesionalno, z močno etiko kreposti. Za letos imamo v aplikaciji Tale Up naročeno izvedbo obogatene resničnosti slapa Veliki Šumik in jelena, kralja pohorskih divjih živali. Z leti donatorstva pa bodo v IT aplikaciji NATURA 2020 ZA ČISTI SVET predstavljeni tudi ostanki mlinov, glažut, žag, kovaštva, steklarstva, gozdne drče Lobniška riža, splavarstva, skratka, vse, kar ni več racionalno fizično postaviti v novo realnost butičnega turizma. Natura 2020 je neobičajna naravna dota zelenega razkošja – jezera, reka, gozdovi, pragozdovi, slapovi, kanjoni, travniki, naravni rezervat – to so dejavniki, ki so pljuča in srce čistega sveta, torej neusahljivi viri etike kreposti/prebujanja, ki jih je treba trajnostno digitalizirati in tržiti v oblaku.

Donatorju nudimo strategijo inoviranja vrednosti. Zaupanje v lokalne legende je edini način za izstop iz cone udobja. Za vas objavimo na spletni strani vašo izjavo zadovoljne stranke. Po meri dodamo tudi grafe. Pomagamo vam doseči vaš cilj, uresničiti vaše sanje, saj boste prihranili čas in denar.

Poznamo ovire in pasti, ki se lahko pojavijo v stiku s prvinsko ohranjeno pradavnino, v kateri iščete prostor, čast in priložnost, da lahko opolnomočeni storite vse za rešitev planeta in vesolja ter ponosno izstopate med vašimi konkurenti.

 Slovenija je prva zelena dežela na svetu. Naše Ruško Pohorje je črni biser naravnih danosti, ki potrebuje močan marketing, torej filantropsko donatorsko podjetje, ki se bo v organski kampanji NATURA 2020 ZA ČISTI SVET identificiralo kot naš strateški poslovni partner, ki nam bo omogočil generično promocijo globalne kampanje. Naše otrokom prijazno Unicefovo mesto Ruše je edino na svetu, ki ima le 17 km oddaljen prvinsko ohranjen pragozd.

Zmaga vsak udeleženec, ki brezpogojno postane partner projekta ter daruje donacijo po lastni izbiri, saj je pomembno skrbeti za čisti svet ter po svoji moči prispevati k reševanju Vesolja. Zmagamo, če smo prvi med prvimi, enaki med enakimi.

 Zmaga – udeležba, donacija – močno vpliva na podobo in status gibanja ter okrepi moč in ugled filantropa, tako promocijsko kot strokovno, saj je dobrodelno doniranje trden podporni mehanizem/argument za zbiranje sredstev za nadaljnjo podporo prijateljev in podpornikov gibanja Natura 2020 za čisti svet.

 Generična rast platforme/aplikacije obogatene resničnosti v oblaku pa omogoči veliko pokritost zainteresirane strokovne in ljubiteljske javnosti, kar zahteva posebno pripravo mreže deležnikov.

Nagrada tekmovalcem, tj. filantropom, donatorjem in pokroviteljem gibanja NATURA 2020 ZA ČISTI SVET, je intrinzična. To je častno mesto na dogodku vseživljenjskega pomena, ki visoko dvigne ugled darovalca na svetovni in domači družbeni lestvici zagovornikov čistega sveta in naravnega reda.

Nagrade bodo sčasoma podeljene tudi z razvojem božične aktivnosti VEČERJA ZASEBNEGA VLAGATELJA ter velikonočnega dogodka POSLOVNI ZAJTRK NATURA 2020 ZA ČISTI SVET.

Prostovoljni prispevek - sofinanciranje nepridobitnih dejavnosti - splošna donacija kot davčna olajšava

Z mentorstvom ter prenosom znanja (know-howa) zbiramo sredstva za izdajo 675 strani A4 formata obsežne poljudnoznanstvene doktrine/knjige Gnothi seauton z zlato obrezo, ki oznanja nauk o modrosti ekonomije etike kreposti.

Na naših študijskih potovanjih smo leta 2021 na poslovnem zajtrku gostili prof. ddr. Milana Krajnca, Nobelovega nominiranca za ekonomijo 2021, in na božično jutro Gorazda Šifrerja, častnega konzula Kazahstana v Sloveniji.

Zelo smo veseli tudi splošnih donacij v vrednosti do 500 EUR, saj znamo z malo sredstvi ustvariti izjemne razvojne presežke.

To dokazujemo vse od ustanovitve leta 2013. Z donacijo prvi korak nas že več let podpira g. Jože Hertiš, ustanovitelj podjetja SELTRON.

  • Donatorji 2021 so: Messer Slovenija, NEK, GEN-1, Termoelektrarna Brestanica, Lumar IG.
  • Donatorji 2022 so: Messer Slovenija, TEB, SŽ, CATV Selnica ob Dravi, HTZ, I.P., d.o.o.
sl_SISL_SI