Rešite vesolje, rešite planet

Projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET

Nazaj k naravi, nazaj k izvoru.

  • Projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET je trajnostno naravnana naravovarstvena filantropska kampanja.
  • Projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET je osredotočen na vseslovenski butični turizem.
  • Projekt NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET vabi družine, otroke in mlade raziskovalce, da pomagajo skrbeti za planet z vračanjem k naravi, ki je izvor lastnega opolnomočenja. Izdali smo knjigo o nauku o modrosti Gnothi seauton, s katero izobražujemo, obveščamo in skrbimo za prenos znanja.

Projekt želimo razvijati kot kongresni turizem v lastni glampinški turistični atrakciji ob vstopu v 57 ha veliki naravni rezervat Šumik na Pohorju. Fokusirani smo na geografski ekosistem Pohorje-Drava-Kozjak, kjer ob podpori visoke tehnologije obogatene resničnosti, ki jo zagotavlja aplikacija TaleUp, skrbimo za ohranjanje naravne, kulturne in bajeslovne dediščine vodnega kroga Črno jezero–Črno morje, v katero sodi tudi splavarstvo na reki Dravi, prva dravska elektrarna Fala ter obdravski dvorec Viltuš. Pazimo tudi na steklarsko doto Vivatovih glažut in farmacevtsko dediščino prof. Franca Minařika. V ta namen zbiramo donacije oziroma strateška zavezništva za organsko izvajanje personalizirane izvirne kampanje na lastnih družbenih, trženjskih in komunikacijskih kanalih.

K filantropskemu sodelovanju vabimo strateške partnerje/pokrovitelje. Postanite častni donatorji z donacijo od 150 do 19.800 EUR oziroma sponzorji v znesku od 200.000 do 2.500.000 EUR. Prizadevamo si za pridobitev nepovratnih sredstev, saj znamo iz majhne donacije ustvariti presežne podjetniške priložnosti/znamke/kampanje/projekte.

Zavezani kampanji NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET uresničujemo finančno perspektivo mreženja v oblaku 2021–2027. Postopoma in s hitrimi pospeški razvijamo urejen poslovni ekosistem zelenega botrstva za čisti planet v Sloveniji in tudi globalno. Tega se lotevamo tam, kjer imajo tovrstni dogodki zasebne gospodarske diplomacije tradicijo in ustrezno ekipo.

Kar 99,99 % filantropov še nikoli ni bilo realistično povezanih s prvinskim pragozdom

Donacije so prva priložnost, da na hitro spoznate urejeno poslovno okolje neprofitnega ekosistema krovne blagovne znamke Natura 2020. Na ta način bomo takoj dojeli, kako se moramo vrednostno in vsebinsko marketinško orientirati med zagonskimi dogodki v obdobju 2021–2027, ki bodo lastniško sofinancirani oziroma nepridobitno sponzorirani.

Zdaj se imate možnost udeležiti enostavnega, častnega in ponosnega dobrodelnega naravovarstvenega tekmovalnega izziva NATURA 2020 ZA ČISTI SVET, s katerim z lastno donacijo/navzočnostjo/opolnomočenostjo pomagate pri reševanju Vesolja ter z mehkim pristopom prispevate k skrbi za majhen planet, imenovan pragozd Šumik, na Ruškem Pohorju. V izzivu tekmujete kot donatorji na daljavo ali v živo, z obiskom osupljivega pragozda.

Društvo Natura 2020 tako vabi ugledne zelene filantrope z vsega sveta, da svoja najboljša donatorska dela prijavijo na prvo tradicionalno tekmovanje NATURA 2020 ZA ČISTI SVET.

Otvoritev tekmovanja: 1. junij 2021
Rok za oddajo donacij: 1. september 2027

Na voljo so vam paketi oglaševanja v obdobju 2021–2027:

  • Prvi korak: 150 EUR mesečno
  • Zlati rez: 450 EUR mesečno
  • Diamantni projektil: 1650 EUR mesečno
  • Enkratni oglas: 300 EUR.

Z donacijo na daljavo postanite ugleden zagovornik/donator gibanja Natura 2020 za čisti svet ali pa tekmujte v živo kot obiskovalec po meri. Čisti zrak, čisti svet, čista voda vodnega kroga Črno jezero–Črno morje, ki ga sestavlja trojstvo rek Drava-Sava-Donava, pomenijo našo sveto zavezo, saj nanje pazimo na vsakem koraku. Na prepletu alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega sveta vam jih odkrijemo v živo ali na daljavo.

Natura 2020 za čisti svet je čast in priložnost. Za ugled filantropskega darovalca je ključno, da ste prepoznavni po udeležbi v globalni pobudi Natura 2020, ki pazi na čisti svet s prizadevanjem za ohranitev kulturne, naravne in bajeslovne dediščine pragozda Šumika s pomočjo visoke tehnologije obogatene resničnosti.

Natura 2020 za čisti svet – ne zase, ne za naju, preprosto za čisto vse, ki jim dolgujemo prihodnost, globok poklon in pristno spoštovanje. Čisti svet je čisto razkošje, zeleni zaklad neprecenljive vrednosti. Vaše odnose z javnostmi pri tem reguliramo profesionalno, z močno etiko kreposti. Za letos imamo v aplikaciji Tale Up naročeno izvedbo obogatene resničnosti slapa Veliki Šumik in jelena, kralja pohorskih divjih živali. Z leti donatorstva pa bodo v IT aplikaciji NATURA 2020 ZA ČISTI SVET predstavljeni tudi ostanki mlinov, glažut, žag, kovaštva, steklarstva, gozdne drče Lobniška riža, splavarstva, skratka, vse, kar ni več racionalno fizično postaviti v novo realnost butičnega turizma. Natura 2020 je neobičajna naravna dota zelenega razkošja – jezera, reka, gozdovi, pragozdovi, slapovi, kanjoni, travniki, naravni rezervat – to so dejavniki, ki so pljuča in srce čistega sveta, torej neusahljivi viri etike kreposti/prebujanja, ki jih je treba trajnostno digitalizirati in tržiti v oblaku.

Donatorju nudimo strategijo inoviranja vrednosti. Zaupanje v lokalne legende je edini način za izstop iz cone udobja. Za vas objavimo na spletni strani vašo izjavo zadovoljne stranke. Po meri dodamo tudi grafe. Pomagamo vam doseči vaš cilj, uresničiti vaše sanje, saj boste prihranili čas in denar.

Poznamo ovire in pasti, ki se lahko pojavijo v stiku s prvinsko ohranjeno pradavnino, v kateri iščete prostor, čast in priložnost, da lahko opolnomočeni storite vse za rešitev planeta in vesolja ter ponosno izstopate med vašimi konkurenti.

 Slovenija je prva zelena dežela na svetu. Naše Ruško Pohorje je črni biser naravnih danosti, ki potrebuje močan marketing, torej filantropsko donatorsko podjetje, ki se bo v organski kampanji NATURA 2020 ZA ČISTI SVET identificiralo kot naš strateški poslovni partner, ki nam bo omogočil generično promocijo globalne kampanje. Naše otrokom prijazno Unicefovo mesto Ruše je edino na svetu, ki ima le 17 km oddaljen prvinsko ohranjen pragozd.

Zmaga vsak udeleženec, ki brezpogojno postane partner projekta ter daruje donacijo po lastni izbiri, saj je pomembno skrbeti za čisti svet ter po svoji moči prispevati k reševanju Vesolja. Zmagamo, če smo prvi med prvimi, enaki med enakimi.

 Zmaga – udeležba, donacija – močno vpliva na podobo in status gibanja ter okrepi moč in ugled filantropa, tako promocijsko kot strokovno, saj je dobrodelno doniranje trden podporni mehanizem/argument za zbiranje sredstev za nadaljnjo podporo prijateljev in podpornikov gibanja Natura 2020 za čisti svet.

 Generična rast platforme/aplikacije obogatene resničnosti v oblaku pa omogoči veliko pokritost zainteresirane strokovne in ljubiteljske javnosti, kar zahteva posebno pripravo mreže deležnikov.

Nagrada tekmovalcem, tj. filantropom, donatorjem in pokroviteljem gibanja NATURA 2020 ZA ČISTI SVET, je intrinzična. To je častno mesto na dogodku vseživljenjskega pomena, ki visoko dvigne ugled darovalca na svetovni in domači družbeni lestvici zagovornikov čistega sveta in naravnega reda.

Nagrade bodo sčasoma podeljene tudi z razvojem božične aktivnosti VEČERJA ZASEBNEGA VLAGATELJA ter velikonočnega dogodka POSLOVNI ZAJTRK NATURA 2020 ZA ČISTI SVET.

 

 Na slavnostnem dogodku (dobrodelna naravovarstvena poslovna konferenca, večerja zasebnega vlagatelja za upravljanje z znanjem, poslovni zajtrk poslovnih voditeljev) podelimo ambasadorjem (donatorjem, pokroviteljem) uradna priznanja društva, tj. certifikate o filantropski kvalificiranosti za trajnostni namen NATURA 2020 ZA ČISTI SVET.

  • Priznanje/certifikat poslovnega okoljskega voditelja SUE TEMPORE za filantropske kompetence, tj. donacije nepovratnih sredstev v višini 54.000 EUR do 200.000 EUR.
  • Priznanje/certifikat poslovnega okoljskega voditelja SECTIO AUREA za filantropska sponzorstva, tj. donacije tveganega kapitala od 200.000 EUR do 2.500.000 EUR.
  • Priznanje/certifikat poslovnega okoljskega voditelja STUDIUM GENERALE za vrhunske ter vseživljenjske filantropske dosežke za brezpogojno donirane trajnostne prispevke v višini 2.500.000 EUR do 1 milijarde EUR in več.

Vsak filantrop opolnomočeno tekmuje za dušo, za vero v čisti svet. Tekmuje iz srca, s ciljem, da pomaga obvarovati čisti svet. Le tako lahko rešimo planet Zemljo ter ohranimo naravno, kulturno in bajeslovno pohorsko šego v sodobni IT obogateni resničnosti.

Rešite svet, rešite Vesolje, rešite planet. ZDAJ IN Z NAMI, LOKALNIMI LEGENDAMI. Pogodbo o donaciji podpišete tukaj. En izvod vrnete (v skenirani obliki) na e-naslov:  info@natura2020.si

sl_SISL_SI