Telefon: +38631818553

E-pošta: info@natura2020.si

Nazaj k naravi, nazaj k izvoru.

Odkrijte. Obiščite. Okusite. Občutite.

ZDRAVJE JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Natura 2020 za čisti planet in dober namen

Potovalni načrt študijskega potovanja si izberemo po meri. Potovalni načrt vključuje mediteranski, alpski, panonski in dinarski svet. Naši gostje so ugledni zeleni raziskovalci, svetovljani in svetovni popotniki.

Zdravje je naše največje bogastvo. Prebudite žilico za investiranje v lastno zdravje/izobraževanje.

Naš pragozd Šumik v vodnem krogu Črno jezero–Črno morje kaže, da ljudje nismo le vir uničenja in težav na planetu.

Zgodba Natura 2020 je postavljena na trg z namenom opolnomočenja. Naš motiv je NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET IN DOBER NAMEN. Zaveza trajnostnega turizma je: nazaj k naravi, nazaj k izvoru.

Energije krožnega gospodarstva krožijo kot vodni krog Črno jezero–Črno morje. Otrokom prijazno Unicefovo mesto Ruše je edino tovrstno na svetu s 400 milijonov let staro gorsko reko, ki teče skozi pragozd in se ponaša z impozantnim slapom. Takšnega bogastva ne boste videli nikjer na svetu.

  • Za dobro poučene visokotehnološke vlagatelje pripravimo poslovni zajtrk s predstavitvijo naložb v NFT kovanec NATURA 2020.
  • Zbiratelje srebrnikov povabimo na večerjo zasebnega vlagatelja, kjer ekskluzivno predstavimo srebrnik NATURA 2020.
  • Šolske ekskurzije pričnemo v Gostišču Ribič, Šarhova pot 4, Ruše, kjer imamo stalno razstavo fototapet OSUPLJIVI PRAGOZD ŠUMIK in ZAČARNA POHORSKA TRNULJČICA. Ponazarjajo lov na skriti zaklad, ki vas čaka v sobi pobega.
  • Rojstnodnevna praznovanja, poročna slavja in delovne športno-razvedrilne zabave organiziramo po meri, na ključ ali delno po koncu izbrane etape ekskurzije.

Lokalni vodja poti potuje v vašem vozilu, ustreznem za vožnjo po gorski makadamski gozdni poti. Izvedba vsak dan od 7. do 22. ure.

Personalizirana srečanja so ekskluzivna. Skupina je zaključena po meri. Najmanj en udeleženec, največ deset.

Donacije zbiramo po pogodbi. En izvod pogodbe se vrne. Izdamo lahko tudi fakturo za športno-izobraževalno-svetovalne storitve. 

P.S. Izberite, kaj vam manjka za vašo srečo na delovnem mestu. Ob obisku Gostišča Ribič boste takoj razumeli, zakaj vam manjkajo naše 5 m x 1,8 m velike fototapete na steni jedilnice, hodnika, pisarne, garaže, proizvodne hale, šole, galerije. Pomirjajo, sploh ob zavedanju, da z donacijo male vrednosti prispevate v dober namen, ker sofinancirate nepridobitne dejavnosti društva Natura 2020 in izvajanje kampanje NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET. Čista energija/duša/vest, zdrav spanec. https://www.natura2020.si/nft/

sl_SISL_SI