Trening prebujanja imaginacije

POSTAL BOM PREDSEDNIK DRŽAVE

V naravi dobim najboljše ideje

POSTAL BOM PREDSEDNIK DRŽAVE je moja izkušnja spoznavanja samega sebe, ki sem jo neposredno doživel na volitvah 1997 in 2012 ter opisal v svoji prvi knjigi POSTAL BOM PREDSEDNIK DRŽAVE.

V knjigi POSTAL BOM PREDSEDNIK DRŽAVE so predstavljena bistvena odkritja o jazu kot domu izvora/bivanja, točki, kjer se počutimo varno, kjer smo originalni jaz. Avtobiografska pripoved o meni/jazu vsebuje bistvene motivacijske formule poznavanja samega sebe. Skozi proces prebujanja, ki je oblikovan kot raziskava inovativnega razmišljanja, je nastalo 22 knjig.

Le nekaj bistvenih poglavij/knjig/raziskav tvori ljudski nauk o modrosti GNOTHI SEAUTON (2016), izdan v poljudnoznanstveni monografiji/knjigi z zlato obrezo. Kulturno dediščino Balkanskega polotoka tvorijo modrosti alpskega, dinarskega, panonskega in mediteranskega sveta. Balkanska kultura temelji tudi na slovenskem jeziku, ki je bogata dota intuitivnega modrovanja/kockanja, ki jo podarimo zainteresiranim deležnikom. Z njim obeležujemo praznovanje (slavo, hvalo, čast). Prepoznavnost je zvezda severnica, ki pomeni sproščanje/prebujenje. Ženin običajno nese nevesto čez prag rentabilnosti; enako velja tudi za posel rezoniranja. Dober glas seže v deveto vas. Povzdigniti se je treba na frekvenco lastne originalnosti/duhovnosti.

Ob treningu prebujanja izbranci duhovnega izkustva pris(o)tnosti občutijo 400 milijonov let staro razsvetljenje/reinkarnacijo/vstajenje. Soočenje s kolosalno/neokrnjeno lepoto narave/jaza je božja pot 400 milijonov let stare modrosti/učenosti.

Na tej podlagi zdaj izvajam mentorstvo s področja udejanjenja imaginacije (sposobnosti domišljanja, sanjarjenja), kar prakticiram ob 400 milijonov let stari gorski rečici Lobnici na Pohorju, ki teče skozi edini prvinsko ohranjeni srednjegorski pragozd Šumik, v katerem najdete 24 metrov visok slap Veliki Šumik, ki je najvišji slovenski slap na nekarbonatnih tleh.

Nobena skrivnost ni, da se karte svetovne, evropske in lokalne politike delijo z izjemno veliko hitrostjo. Stabilni veliki igralci opuščajo zgodovinske tržne niše. Na trg prihajajo bistveno večje zgodbe o iznajdljivosti/prilagodljivosti kot kadar koli. Bogastvo/prestiž se seli tja, kjer je interes.

Poznamo tri glavne naravne zakone prebujenja/trpljenja, na katere nimamo vpliva:

  • PRVI KORAK – v ospredju je skrb za osebnostni razvoj in izobraževanje, na kar kot otroci/mladina nimamo ravno veliko vpliva;
  • ZLATI REZ – fokus je na skrbi za aktivno življenje/zdravje v povezavi z drugimi na delovnem mestu, na katerega nimamo ravno odločujočega vpliva, saj vrednostni sistem kapitala/lastnine deluje/proizvaja nezavedno, zato se srečujemo s temeljno premiso/zmoto, da smo poklicani, da lahko razmišljamo namesti drugih;
  • DIAMANTNI PROJEKTIL – to je tretje življenjsko obdobje, ko se soočimo s samim seboj, tu imamo največ vpliva, vendar le če od spočetja duha permanentno vlagamo v lastno dušo/glas.

Zakaj pa ne? RUŠE so dale pečat prvi knjigi POSTAL BOM PREDSEDNIK DRŽAVE, na podlagi katere je oblikovan motivacijski nauk o modrosti GNOTHI SEAUTON, ki oznanja ekonomijo etike kreposti duha. Zgodba/modrost/učenost je izvirno poljudnoznanstveno RRD delo.

RUŠE so blagoslovile/kronale/utelesile moj značaj, dale so pečat mojemu vseživljenjskemu delu oziroma temelje svobodnemu poslanstvu, ki sem ga v mladosti izbral po lastni vesti. Verjel sem v lastno vero/znanje, saj aktivno RRD življenje prinese končni pečat izvorne/realne avtoritete/svobode.

Imaginacija (sposobnost domišljanja, sanjarjenja) v kombinaciji z rezoniranjem omogoči sanjske dosežke, vrhunske presežke lastne modrosti. Rezoniranje zagotovi imaginarni/sanjski posel tisočletja GNOTHI SEAUTON. Druge sanje poniknejo, saj se živi zase, tukaj pa gre za prispevek skupnosti, ki se redno deli med zainteresirane deležnike.

 

Rezoniranje je racionalna pot do lastne podobe, saj s poskusi cenovnega preboja neposredno preizkusimo vodstvene/imaginarne kreposti ter hkrati krepimo vrline ‘knowledge managementa’, brez katerih ni visoko donosnega posla rezoniranja.

Meje Ruš širimo v popolnoma realistični zgodovinski luči 400 milijonov let stare gorske rečice, ki je svetovni geološki mistični duh, ki ljudem sporoča, da so lahko veliko več, če investirajo v lastno imaginacijo/učenost/modrost/prebujenost/zbranost.

Trening prebujanja predsedniških kompetenc traja 3 dni/2 noči in poteka v baznem taboru v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Rušah. Zbor je v gostišču Ribič. 

Tukaj https://www.natura2020.si/nft/ pa lahko pridobite nagradno študijsko potovanje v vrednosti 5400 EUR. Žreb donatorjev velike vrednosti bo vsako leto 27. septembra, tj. na svetovni dan turizma.

sl_SISL_SI