Realistični gozdni pobeg

 POROČNO DARILO NATURA 2020

 Duhovno izkustvo energetskega pohodništva

Sezona traja od 1.1. do 31.12. (vsako leto)

 

Izbirate osupljivo poročno darilo? Odkrijte evropsko kulturno dediščino v pohorskih poročnih šegah.

Podarite izbrancem neprecenljiv obisk legendarne naravne znamenitosti Natura 2020. Obiščite zeleno kraljestvo NATURA 2020, ki predstavlja evropsko kulturno dediščino v slovenskih šegah, saj v pragozdu na vzhodu Alp ni telefonskega signala in interneta. Z bajeslovno ljudsko dediščino ustvarjamo pristno vzdušje tistega časa. Ob Ravbar peči teče beseda o Razbojnikovi nevesti, na vrhu ferate Bajgot pa o začarani pohorski Trnuljčicigorski rečici Lobnici, ki predstavlja trojni vhod v skrivnostno podzemlje pradavnine.

Ljudske kreposti prebujanja sebe samega doživimo skozi legendarne lokalne šege, pobegi so stvarna doživetja duhovnega izkustva energetskega pohodništva. Prebujen ljudski glas pravi, da je terapevtski pragozd Šumik čudodelno snežno kraljestvo legendarne Sneguljčice in sedmih palčkov, ki poleti iščejo drage jantarjeve kamne in zlato ob Globokarjevem jezu, slap Veliki Šumik je povodni kralj Lobnice, medtem ko so jeleni z Jelenove peči kralji divjih živali.

Lokalne legende poženejo kri po žilah še tako zahtevnim gostom, ki skozi simfonijo glasu tišine aktivno uživajo v procesu prebujenja samega sebe skozi pohorske pravljice, bajke in legende, saj se imaginarno soočijo z naukom o modrosti Gnothi seauton (kdo, kaj smo).

Ponujamo organiziran in lokalno voden pobeg do treh naravnih zelenih znamenitosti. To so:

  • PRAGOZD ŠUMIK s slapom Mali Šumik (9 m), slapom Verna in slapom Veliki Šumik (24 m);
  • ČRNO JEZERO z naravno aromaterapijo in pristnim vrtinčenjem zraka;
  • KANJON LOBNICE z bosonogo gozdno kopeljo in intenzivno zvočno terapijo.

Ruško Pohorje deluje kot srčna čakra Pohorja, saj ima prvinsko ohranjeno evropsko kulturno naravno dediščino v pohorskih šegah/algoritmih, namreč 19 ha veliki naravni vrednoti pragozdu Šumik, ki skrivnostno počiva v 57 ha velikem naravnem rezervatu Šumik.

Raziskovalci tovrstne zelene dediščine pradavnega mešanega gozda tako nevede raziskujejo naravni algoritem Šumik, ki vključuje še slapa Mali Šumik in Veliki Šumik. Raziskovalci nesnovnega pripovednega izročila pa so potešeni s pohorskimi pripovedkami, bajkami in legendami tudi ob Ravbar peči in Jelenovi peči, ki sta ravno tako del pohorske pravljice NATURA 2020.

Neponovljivi fotosafariji v vseh štirih letnih časih so čarobni magnet za pripovedovalca vizualnih zgodb na družbenih omrežjih, posebej na Instagramu, kjer oglašujete lastno podobo, saj 99,99 % Zemljanov še nikoli ni bilo v pragozdu. BODITE PRVI!!!

Z nami boste odkrili skrivnostno živo čarovnijonesnovno in snovno osupljivo lepo pohorsko pravljico NATURA 2020, ki jo sestavljajo:

  • pohorska legenda pragozd Šumik, izjemna naravna vrednota z živo legendo slapom Veliki Šumik, ki s 24 m višine slovi kot povodni kralj Pohorja, saj je najvišji tovrstni slovenski slap na nekarbonatnih tleh in največji v porečju Drave;
  • pohorska gozdarska bajka o Črnem jezeru, zakladnici vode, ki poživlja z barvnimi terapijami in zdravi z glasom tišine;
  • pohorska pripovedka o začarani pohorski Trnuljčici, čudoviti gorski rečici Lobnici, in kolosalno lepem kanjonu Lobnice, ki ga prečkamo po visečem mostu, do katerega pridemo po najdaljši slovenski planinski brvi ob Ravbar peči. Gorska rečica Lobnica ponuja gostu zelenega kraljestva ledeno mrzlo Kneippovo vodno kopel, travniško bosonogo kopel ter intenzivne zvočne kopeli z naravnim vrtinčenjem zraka.

Osupljiva značilnost pohorske pravljice NATURA 2020 je, da je evropska kulturna dediščina karakterno živa vsak dan v letu. Pozimi tako ponujamo zimsko snežno pravljico o snežni kraljici pragozda Šumik, tj. svetovno znano pravljico o Sneguljčici in sedmih palčkih, saj zimska idila odpira udeležencem realističnega gozdnega pobega sedem čarobnih čaker s svojimi barvnimi pripovedmi, ki jih je treba zaznati, da doživimo fascinanten čudež narave NATURA 2020, ki zdravi ranjeno srce. Sprehodi v jesenskem času so polni naravnih ezoteričnih in barvnih aromaterapij, ki so posebno čarobne spomladi, ko se prebujajo zdravilna in okrasna zelišča. Ni ga duhovnega izkustva, ki ga ne odpre čarovnija NATURA 2020.

Odkrijte osupljivo imaginarno zeleno znamenitost NATURA 2020 z realističnim gozdnim pobegom po naravnem rezervatu Šumik, ki je lokalno voden kot energetsko pohodništvo po pradavnini pragozda Šumik. Postanite vizualni pripovedovalec pohorske pravljice NATURA 2020, tj. zelene dediščine šeg Pohorja na vzhodu Alp.

NATURA 2020 je individualni butični turistični pobeg, znotraj katerega doživimo osupljivo prvinsko atmosfero iz časa pradavnine ledene dobe, kar omogoča neokrnjena naravna vrednota pragozd Šumik. Obiščite evropsko kulturno dediščino v slovenskih pohorskih šegah še iz časa pred prvo svetovno vojno, ko je tukaj delovala mogočna žagarska, železarska ter steklarska obrt kot tudi kovaštvo in splavarstvo, najdemo pa tudi ostanke mlinov in glažut.

Bazni tabor se nahaja v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše, kjer se namestite v predsedniškem apartmaju z džakuzijem in možnostjo nočitve na terasi pod zvezdami.

Sezona: od 1.1. do 31.12. vsako leto. Dogodek traja 3 dni/2 noči. Skupina šteje največ 6 oseb.

Cena: 2.950 EUR za 1 odraslo osebo ('all inclusive').

Garancija trojnega zadovoljstva na razkošno butično doživetje

Pravično zadoščenje je že od nekdaj trojno. Nič ne tvegate, če sodelujete z nami, saj gre za razkošno butično doživetje, na katero dajemo trojno garancijo:

  • Garancijo izvirnosti. Natura 2020 je edinstven svetovni habitat, kjer se v otrokom prijaznem Unicefovem mestu naravno prepleta dober namen turistov s prvinskim sestavom prvobitno sestavljenega mešanega pragozda listavcev in iglavcev.
  • Garancijo kakovosti.Nikjer ne svetu ni kombinacije zelene energije, kakršno sestavlja zelena naveza »Pohorje-Drava-Kozjak«, ki predstavlja veličastno barvno, zvočno in gozdno aromatsko kopel skozi celo leto. Duhovno izkustvo je kot visoko intenzivna Vivaldijeva simfonija Štirje letni časi.
  • Garancijo zadovoljstva, ki kaže na neprecenljivo dejstvo, da smo vsi, na čelu z nami, prepričani, da boste z nami ne le obogatili svoje dobro ime, ampak tudi okrepili lastno javno podobo neustrašnosti, saj boste ponosno pokazali svojo novo instagramsko podobo celotnemu svetu.
  • Če z doživetjem vseeno ne boste zadovoljni, vam bomo brezpogojno v celoti vrnili denar!!!

Z nami se boste med butičnim doživetjem Natura 2020 počutili razkošno, osupljivo ter nebeško lepo, resnično obogateni z izjemno intenzivnim zdravilnim odmerkom, saj boste vsrkali nespremenjene karakteristike prvinskega pragozda, ki okrepijo in prebudijo.

Zavedanje, da 99,99 % ljudi na svetu še nikoli ni bilo v mešanem pragozdu niti ni obiskalo nobenega otrokom prijaznega Unicefovega mesta za dober namen, je neprecenljivo, saj je prestižna sestavina osebnostne prepoznavnosti.