Natura 2020 – partnerska skupnost filantropov.

 

Naše poslanstvo je razvoj in pospeševanje trajnostno naravnanega turizma, čemur sledimo z lastno krovno blagovno znamko Natura 2020.

Zagotovo imajo tovrstni filantropski projekti in trajnostno naravnani turizem veliko potenciala in izzivov. S krovno blagovno znamko Natura 2020 želimo privabiti vlagatelje v token Natura 2020, glamping Natura 2020 in grajski turizem kot tudi v IKT opremo in spletno podobo, da nam donirajo do 0,5 % davčne olajšave ali vstopijo v poslovni podjem.

Vabimo vas, da se uveljavite v filantropski skupnosti Natura 2020 (https://www.natura2020.si), kjer vzajemno oglašujemo vaše podjetje. Na ta način družbeno odgovorno sodelujete v trajnostno naravnani kampanji, kjer se najde oglaševalski prostor za partnerje dobrega namena Nature 2020 (https://www.natura2020.si/partner). Hkrati vas promoviramo na družbenih omrežjih z lastnimi trženjskimi in komunikacijskimi kanali.

Dobrodošli kot ambasadorji Nature 2020. Če v tem projektu vidite dodano vrednost za vaš filantropski ugled, vas vabimo, da ga podprete na izbrani način. Hvala in globok poklon.

Društvo Natura 2020