Zeleni raziskovalci

društva Natura 2020

Natura 2020 - Kraljevsko. Ponosno. Krepostno.

Projekt NATURA 2020 ZA ČISTI SVET

Natura 2020 - Avtentičnost. Strast. Prebujenost.

Turistično društvo Natura 2020 izbira poslovne partnerje, ki ciljajo na 5* partnerska doživetja za delovanje v novi investicijski turistični realnosti.

Partnerjem filantropske skupnosti Natura 2020 ponujamo možnost partnerskega vstopa v našo krovno blagovno znamko, kjer jih vzajemno promoviramo, saj v zameno za donacijo društvu pridobijo možnosti gradnje skupnega posla. Izkoristijo lahko ekskluzivni dostop do individualne ali celotne ponudbe, predstavljene na spletnih straneh: 

https://www.natura2020.si/,

https://green-luxury.si/ in

https://milanrobic.si/.

Programi partnerstva vključujejo:

  • Projekt VISOKO TEHNOLOŠKA OBOGATENA RESNIČNOST POHORSKE ŠEGE NATURA 2020, ki je pogoj za konkuriranje v industriji butičnega turizma.
  • Projekt IDILIČNI POHORSKI GLAMPING NATURA 2020 v vrednosti do 200.000 EUR nepovratnih sredstev lokalnega mehanizma LAS DRAVA.
  • Projekt TOKENIZACIJA TOKENA NATURA 2020. Izbiramo mednarodno podporno okolje v vrednosti emisije nad 2,5 milijona EUR nepovratnih sredstev SPS, pri čemer bodo k sofinanciranju pozvani zasebni vlagateljev z globalnim potencialom.

Možnosti za vstop partnerjev v konkurenčno filantropsko skupnosti so:

Z letno participacijo/donacijo PRVI KORAK se omogoča redno plačevanje programske IT opreme, ki je nujna za uspeh partnerstva/mentorstva/društva. Reportaža o vas in vaši investicijski dejavnosti/participaciji PRVI KORAK obsega 1/4 strani formata A4. Promovirana bo na naših trženjskih in komunikacijskih kanalih ter družbenih omrežjih.

  • Paket gostoljubja/partnerstva/gostovanja/mentorstva PRVI KORAK – prispevek 1800 EUR letno.

Z letno participacijo/donacijo ZLATI REZ se podpira spletne sejemske dogodke, ki so nujni za uspeh partnerstva/mentorstva/društva. Reportaža o vas in vaši naložbeni dejavnosti/participaciji/pojavnosti ZLATI REZ obsega 1/2 strani formata A4. Promovirana bo na naših trženjskih in komunikacijskih kanalih ter družbenih omrežjih, kjer vas posebej izpostavimo.

  • Paket gostoljubja/partnerstva/gostovanja/mentorstva ZLATI REZ – prispevek 5400 EUR letno.

Z letno participacijo/donacijo DIAMANTNI PROJEKTIL ustvarite poslovno priložnost za fizično prisotnost/predstavitev na svetovnem sejmu, npr. EXPO DUBAI 2020. Reportaža o vas in vaši varčevalni dejavnosti/participaciji DIAMANTNI PROJEKTIL obsega celo stran formata A4. Promovirana bo na naših trženjskih in komunikacijskih kanalih ter družbenih omrežjih. Vrednost paketa, ki velja 24 ur na dan vse dni v letu, je neprecenljiva. Izberemo le šest vodilnih partnerjev, ker je število ekskluzivnih protiuslug omejeno na 73.

  • Paket gostoljubja/partnerstva/gostovanja/mentorstva DIAMANTNI PROJEKTIL –  prispevek 19.800 EUR letno.

Preden aktivirate obojestransko koristno strateško ali finančno partnerstvo, si oglejte naš program dela 2021–2027 na https://www.natura2020.si/dozivetja-v-pragozdu-sumik/ ter naše poročne darilne bone na https://www.natura2020.si/porocni-darilni-bon/. Romantične ugodnosti za vaše/naše visoko plačilno sposobne kupce so predstavljene na https://www.natura2020.si/buticni-medeni-tedni/.

Vabimo vas na prvi brezplačni strateški posvet v Ruše, kjer se lahko dogovorimo za obojestransko koristno sodelovanje po načelu “čisti računi, dobri prijatelji”. Partnerjem nudimo ne le brezplačen razvoj novosti in bistveno povečanje prihodkov, ampak tudi brezplačni 30-minutni strateški posvet v živo oziroma po spletu ali telefonu ter 50 % popusta na zlati rez, s katerim strateško pozicioniramo skupno pot. Storitve diamantnega projektila so za partnerje projekta intelektualne lastnine brezplačne.

Če s storitvijo ciljnega segmentiranja blagovnih znamk niste zadovoljni, darovanega denarja za paket PRVI KORAK ne vrnemo, ampak vas uvrstimo v partnersko omrežje, ki ga gradi Turistično društvo Natura 2020. Mentorja za butično rast ne izberete sami. Mentorji namreč izbiramo zelene partnerje filantropske skupnosti, ki jo vzpostavlja društvo Natura 2020 s ciljem, da na svetovni trg postavimo mednarodno konkurenčno industrijo lastne blagovne znamke Natura 2020, obogatene z dodano vrednostjo unikatnih destinacijskih specialitet

Partnerji in donatorji

TALE UP aplikacija ustvarja zgodbe za vas, odkriva objekte okoli vas in vam omogoča najučinkovitejšo izkušnjo okolice. Aplikacija ustvarja zgodbe v Sloveniji. Na izbranih lokacijah lahko vidite različne objekte v pravi velikosti ali zgodbe, ki se skrivajo z posameznimi izdelki. Aplikacija je na voljo za naprave z Androidnim operacijskim sistemom na Google Play trgovini in  na Huawei AppGallery.

Travel-Slovenia je spletni ultimativni turistični portal, ki poskuša na enem mestu predstaviti različne lokacije po Sloveniji ter jih približati tujim in domačim obiskovalcem. Slovenia je majhna pod-Alpska država, ki ponuja edinstvene izkušnje in nepozabne dogodke. Travel-Slovenia je spletni turistični vodnik in ponuja različne informacije o Sloveniji, da lahko obiskovalci odidejo z lepimi spomini.

sl_SISL_SI