E-mail: robic.milan@gmail.com

Tel: +386 31 818 553

Zeleni raziskovalci

društva Natura 2020

ZELENI RAZISKOVALCI IŠČEMO DELO NA PODROČJU KREATIVNE INTELEKTUALNE LASTNINE

Osnovni projekt postavitve butične turistične IT industrije obogatene resničnosti stane 54.000 EUR, napredni do 200.000 EUR. Z namenom zbiranja sredstva za ohranitev pohorske kulturne dediščine s pomočjo tehnologije obogatene resničnosti omogočamo partnerjem in podpornikom te podjetniške ideje promocijske dogodke, kot so večerje zasebnih vlagateljev, poslovni zajtrki, festival, konference, delavnice, treningi, kampanje, skrb za odnose z javnostmi, podjetniško in drugo poslovno svetovanje, poročne darilne bone, premium medene tedne.

Vabimo vas, da se uveljavite v naši skupnosti Natura 2020. Naše poslanstvo je razvoj in pospeševanje trajnostno naravnanega turizma, čemur sledimo z lastno krovno blagovno znamko Natura 2020.

S krovno blagovno znamko Natura 2020 želimo privabiti vlagatelje v token Natura 2020, glamping Natura 2020 in grajski turizem kot tudi v IKT opremo in spletno podobo, da nam donirajo do 0,5 % davčne olajšave ali vstopijo v poslovni podjem. Na ta način družbeno odgovorno sodelujete v trajnostno naravnani kampanji.

Iščemo delo na področju podjetniškega in drugega poslovnega svetovanja, za katerega lahko izdamo fakturo. Verjamemo namreč, da lahko kredibilno sodelujete v naši lokalni filantropski skupnosti Natura 2020 za dober namen, ki jo gradimo z ekskluzivnimi trženjskimi in komunikacijskimi kanali: 

https://www.natura2020.si/

https://green-luxury.si/

https://milanrobic.si/

 

Iščemo delo na področju urejanja odnosov z javnostmi z lokalnim družbenim okoljem oziroma prevzamemo vodenje projekta gradnje strateških odnosov po meri.

Družbeno odgovorno si bomo prizadevali, da se bo o vas širil dober glas, ki bo utrjeval vašo trajnostno filantropsko podobo družbeno odgovornega poslovnega angela, ki deluje kot varuh narave, okolja, pradavnine in kulturne dediščine. Osredotočeni smo na prvinsko ohranjen pragozd Šumik in osupljivo dolino Lobnice, bogato z industrijsko kulturno dediščino kovaštva, žagarstva, steklarstva, mlinarstva in lesarstva, kar želimo dokumentirati s tehnologijo obogatene resničnosti. Projekt realizira zunanji izvajalec.

Partnerjem zagotavljamo tudi visoko kakovostno socialno ugodnost, ki jo podjetjem ponuja država, tj. davčno olajšavo, ki jo lahko podarite nepridobitni organizaciji kot donacijo. Druga možnost je, da vam izstavimo račun v polnem znesku po vsaki fazi projekta. Če nimate urejenega strateškega odnosa z lokalno javnostjo zelenih raziskovalcev, vas vabimo k enkratni donaciji. Več o tem izveste v priponki. Če se boste odločili za ta korak, nam vrnite en podpisan izvod pogodbe.

Dobrodošli kot ambasadorji Nature 2020. Če v tem projektu vidite dodano vrednost za vaš filantropski ugled, vas vabimo, da ga podprete na izbrani način.

Strateški posvet lahko izvedemo prek aplikacije Zoom ali se dogovorimo za sestanek v Rušah.

Hvala in globok poklon.

Partnerji in donatorji

TALE UP aplikacija ustvarja zgodbe za vas, odkriva objekte okoli vas in vam omogoča najučinkovitejšo izkušnjo okolice. Aplikacija ustvarja zgodbe v Sloveniji. Na izbranih lokacijah lahko vidite različne objekte v pravi velikosti ali zgodbe, ki se skrivajo z posameznimi izdelki. Aplikacija je na voljo za naprave z Androidnim operacijskim sistemom na Google Play trgovini in  na Huawei AppGallery.

Travel-Slovenia je spletni ultimativni turistični portal, ki poskuša na enem mestu predstaviti različne lokacije po Sloveniji ter jih približati tujim in domačim obiskovalcem. Slovenia je majhna pod-Alpska država, ki ponuja edinstvene izkušnje in nepozabne dogodke. Travel-Slovenia je spletni turistični vodnik in ponuja različne informacije o Sloveniji, da lahko obiskovalci odidejo z lepimi spomini.

sl_SISL_SI