OSEBNOSTNA BLAGOVNA ZNAMKA ROBIČ

posted in: Uncategorized | 0

Uvod

Glavno raziskovalno vprašanje o avtorju nauka o modrosti Gothi seauton, OSEBNOSTNA BLAGOVNA ZNAMKA ROBIČ, je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena, saj je poslanstvo Gnothi seauton (poznavanje sebe samega), to je integriteta močne osebnosti, implementirana uspešno.

Metodologija izkustvenega rezoniranja

Vrh rodbine Robič izhaja iz krajinskega naravnega rezervata Kobansko, ki se nahaja na Kozjaku v Dravski dolini. Od tam sta moja starša. Tam sta še danes zgled rodbine aktivni kmetiji dedka in pradedka. Torej sem od malega na svojem konju, saj imam osnovni krščanski nauk/slog.

Rezultati vseživljenjskega tveganja/izzivanja

Rezultat dela/življenja kaže, kako bi bil moj posel drugačen, če ne bi ostal komunist. Nisem član zaželen tržnih strank, sem hevretik. Prispevam kar zmorem. Verjamem v dobro. Zaupam v družinsko poslanstvo, saj opravljam svoj poklic misijonarja. Brezpogojno delim know-how.

Raziskoval, kockal/delal sem za dober namen. Ogromna preobrazba se zgodi v nekaj letih rezoniranja, to je prebujanja, umirjanja duha. Kdor bo sledil, bo storil isto. Imamo vrhunske blagovne znamke športnikov, umetnikov, znanstvenikov in drugih hevretikov, ki s artefakti potrjujejo svetovni sloves osebnostne blagovne znamke kot tudi krepijo ugled domovine po svetu. Vprašanje je, če mladi politiki stavijo, to je vlagajo stvarni vložek isto kot drugi, na svetovno prepoznavnost osebnostne blagovne znamke in korporativne integritete domovine.

Razprava

Potegoval sem se za to kar nisem jaz, kar mi ne pripada. Učil sem se izkustveno, dokler se nisem naučil pobrati smetano. Ponavljal sem mantro o ljubezni, vzdihoval, toda cone udobja nisem presekal. Lagal sem si. To pa ne pomeni, da nauk o modrosti nima praga ničelne točke profita. Prag rentabilnosti rezoniranja se odkrije/pokrije v velikim časovnim zamikom. Splača se tvegati, staviti na lastno imaginacijo.

Poznati sebe samega ni enostavno, čeprav je rezoniranje preprost posel prafaktorske analize. Vas zanima kako bi bil vaš posel poznavanja sebe samega drugačen, če se ni treba več braniti, lagati in odrekati? Z našo energijo boste lahko začeli prebujati imaginacijo, to je privabljati uspeh in sami kreirati obilje. Izobraževanja prakticiramo v naravnem okolju pragozdnega naravnega rezervata Šumika na Pohorju, kot tudi v Dravski dolini ter na podeželju Kozjaka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.