Telefon: +38631818553

E-pošta: info@natura2020.si

Nazaj k naravi, nazaj k izvoru.

SPOROČILO ZA JAVNOST

Zeleni raziskovalci društva Natura 2020 iz Slovenije smo varuhi 400 milijonov let stare gorske rečice Lobnice, šumečega bisera Pohorja na vzhodu Alp. Svetovno odkritje izpostavljamo kot svetovljansko najdbo, najstarejšo na svetu. Lobnica teče skozi pragozd Šumik in je del vodnega kroga Črno jezero–Črno morje.

Za svetovni turizem izjemna najdba je varovana z nepridobitno blagovno znamko Natura 2020, ki je pojem prvovrstne raziskovalne odločnosti, s katero smo odkrili butičnemu turizmu prijazne unikatne karakteristike geografskega ekosistema Pohorje-Drava-Kozjak.

Pod blagovno znamko promoviramo naravno in kulturno dediščino šumečih biserov v NFT igrifikaciji NATURA 2020 kot tudi z lastnim srebrnikom I LOVE NATURA 2020. Skrbimo za ugled Slovenije, zelenega bisera, kjer se stikajo vplivi alpskega, dinarskega, panonskega in mediteranskega sveta. Naš fokus je ‘nazaj k naravi, nazaj k izvoru’. Prenos znanja temelji na avtorskem nauku o modrosti Gnothi seauton, tj. doktrini o ekonomiji etike kreposti, ki je turizmu prijazna paradigma.

Na prvinsko ohranjeni pragozd Šumik, skozi katerega teče 400 milijonov let stara gorska rečica, pazimo ob podpori aplikacije TaleUp, s katero uporabnikom prikažemo 24-metrski slap Veliki Šumik, ki je najvišji slovenski slap na nekarbonatnih tleh. S tem krepimo ugled videza vodnega kroga Črno jezero–Črno morje.

Iščemo partnerje oziroma odpiramo vrata vlagateljem v dobrodelne naravovarstvene zagonske potenciale, usmerjene v butični turizem. Posebej nam je blizu tehniška dota infrastrukture in železnic. Posvečamo se tudi steklarski dediščini glažut Benedikta Vivata.

V ta namen prirejamo štiri večje letne prireditve, kjer promoviramo naše donatorje/vlagatelje/partnerje:

Dobrodošli v zdravem mestu Ruše, ki imajo tudi status otrokom prijaznega Unicefovega mesta. Vabljeni na stalno razstavo fotografskih eksponatov OSUPLJIVI PRAGOZD ŠUMIk.

ZDRAVJE JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO. Za dober namen ohranjanja zdravja na delovnem mestu izberite dobrodelno ekskurzijo oziroma 3- ali 6-urno adrenalinsko pustolovščino, za večjo srečnost pa trening imaginacije..

Olajšamo vam vstop v visoko politiko ter predstavimo doktrino zasebne gospodarske diplomacije. 

Za rojstnodnevno družinsko zabavo, oddih, ekskurzijo, življenje ali raziskovalno delo izberite lov na skriti zaklad ZAČARANA POHORSKA TRNULJČICA.

Družbeno odgovornost krepimo z zahvalo. Objavimo vaš logotip in povezavo do vaše spletne strani. Donatorjem se zahvalimo na lastnih trženjskih in komunikacijskih kanalih.

Aktivni smo tudi na družbenih omrežjih Facebook (https://www.facebook.com/milan.robic.7 in

https://www.facebook.com/drustvonatura2020)

ter LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/milan-robi%C4%8D-59756552/).

Vstopamo tudi na Tik-Tok.

Več informacij:

https://www.natura2020.si/

WhatsApp: +38631818553

sl_SISL_SI