POVABILO ZAGOVORNIKOM ČISTEGA SVETA

Pozdravljeni, dragi filantropi, naši ugledni zeleni raziskovalci!

 

Zeleni raziskovalci gibanja Natura 2020 vabimo zagovornike čistega planeta, da kot filantropi pomagajo varovati naravno in kulturno dediščino Balkanskega polotoka, kjer se prepletajo prvinski vplivi alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega sveta.

Osredotočeni smo na butični turizem, saj ima ničelni negativni vpliv na okolje. Na čisto vodo vodnega kroga Črno jezero–Črno morje pazimo z vso ljubeznijo do neokrnjene narave, saj je v Sloveniji, prvi zeleni deželi na svetu, čista voda pojmovana kot dar njenega visočanstva Narave, matere modrosti. Čista voda je Trnuljčica. To je naš zeleni diamant neprecenljive vrednosti, ki omogoča komunikacijo s čistim svetom. Naš fokus je osupljivi pragozd Šumik na Pohorju, kamor vabimo filantrope, tj. ugledne zelene raziskovalce, ki postanejo naši partnerji.

Zaveznikom boja za čisti svet, ki se boste ponosno odzvali temu povabilu, se zahvaljujemo za strateško diamantno partnerstvo, s katerim boste postali del globalne družine Natura 2020. Vnaprej hvala za donacijo, s katero boste prispevali svoj glas v dober namen.

sl_SISL_SI