Zelena zaveza trajnosti

NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET

Natura 2020 – Čast. Priložnost.

Natura 2020 – primally preserved stunning luxury of a clean planet.

Odkrijte neokrnjeno zeleno razkošje – pragozd, slapove, naravni rezervat – čistega okolja v Sloveniji, prvi zeleni deželi na svetu na legendarni sončni strani Alp, saj 99,99 % ljudi še nikoli ni bilo v pragozdu.

Natura 2020 – izjemno razkošje čiste vode, ohranjenega okolja, čiste narave, ustvarjeno za ugledne podpornike čistega planeta. Bodite prvi iz svoje generacije, poskrbite za svojo digitalno podobo in renome po meri.

Fantastična Natura 2020 – neprecenljiv fotosafari po nepredstavljivem butičnem razkošju, ki je dostopno le izbrancem.

Izbiramo častne zelene donatorje, da podprejo inovativno ohranjanje kulturne dediščine z digitalno tehnologijo obogatene resničnosti. Zaradi svojega dobrega imena bodo dobili priložnost za korporativno upravljanje luksuzne kampanje »Natura 2020 za čisti planet«.

Zeleni zagovorniki pobude Natura 2020 za čisti svet skrbimo za ohranjanje neokrnjene narave osupljivega pragozda Šumik. Zavezani smo nemnožičnemu butičnemu turizmu v prvinskem ekosistemu Pohorje-Drava-Kozjak. Z nami odkrijete čisti svet vodnega kroga Črno jezero–Črno morje. Razkrijemo vam bajeslovne zgodbe o povodnem možu Jezerniku, skrivnostni moči Trnuljčice in razbojnikovi nevesti. Z aplikacijo obogatene resničnosti vam predstavimo tudi pohorsko kulturno dediščino.

Izbiramo zaveznike zelene trajnosti, s katerimi bomo nastopili na desetih trgih v šestih jezikih s ponudbo za vlaganja ter promocijsko kampanjo Natura 2020 za čisti svet.

 Postanite naš častni filantrop/partner/donator. 

sl_SISL_SI