MENTOR

Mentor projekta POSTAL BOM PREDSEDNIK DRŽAVE je Milan Robič. Mentor vas spodbuja za predsedniške in druge volitve. Mentor hkrati preizkusi realnost lansiranja nominacije za Nobelovo nagrado za mir. Mandat projekta traja pet let.

Milan Robič sem avtor knjige o doktrini Gnothi seauton (675 strani, format A4). Razvil sem lastni inovativni poslovni model. Fokusiran sem na Nobelovo nagrado za mir. Pri zadnjem členu inovacijske verige VSTOPA NA TRG stavim na lastno strategijo inoviranja vrednosti Market & Innovation.

Na trgu zasebne gospodarske diplomacije nudim mentorsko pomoč. Uveljavljen sem kot poslovni vlagatelj. Sem ustanovitelj NVO-ja Natura 2020. V obdobju 1994–2000 sem se afirmiral kot zasebni raziskovalec ministrstva za znanost. Imam ‘know-how’ o kampanji za slovenske predsedniške volitve 1997 in 2012. Moja prva knjiga nosi naslov POSTAL BOM PREDSEDNIK DRŽAVE (2012).

Prvo kandidaturo za predsednika Republike Slovenije sem razglasil leta 1997, drugo leta 2012. Leta 2022 lahko vložim svojo srebrno kandidaturo s podporo 10 poslancev.

 

Ekskluzivni mentorski trening prebujanja imaginacije izvajamo v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše in 400 milijonov let stari dolini Lobnici v Sloveniji po doktrini Gnothi seauton. Trening vključuje vodeni obisk pragozda Šumika, saj 99,99 % ljudi še nikoli ni bilo v pragozdu, kjer ni telefonskega signala in spletne povezave. V takšnem okolju se okrepita čelna čakra in šesti čut, potreben za vizijo.

Cilj projekta je trening voditeljskega potenciala. Pripravljalni trening je namenjen poslovnim vlagateljem z uveljavljeno zgodovino vlaganja vase, ki iščejo destinacijo za mentorsko  spoznavanje samega sebe in so pripravljeni rizično vlagati v predsedniško kampanjo ter potrebujejo hitro izmenjavo duhovnega izkustva energetskega prebujanja.

Naloga mentorja je, da vam preda za vas pomembne in relevantne informacije o pasteh in ukanah ter vam tako omogoči uvid v realno sliko imaginacije. Tako boste lahko po ogledu lepot ogledala narave še enkrat v domačem in/ali službenem okolju preleteli ključne informacije o procesu rezoniranja in spoznavanja samega sebe z metodo hevristike ter rešili enigmo lastne vere/podobe. Ne prakticiramo zgolj preučevanja lastne identitete temveč polno izpostavimo lastno podobo. Vse recepte/formule zdrave nepopolne konkurence testiramo. Mentor vas pripravi na zrelostni izpit Gnothi seauton, ki vas čaka ob zadnjem dejanju predstavitve VSTOPA NA TRG. Kulturni šok bo velik, tako primarni strah ob porazu kot duševna stiska ob zmagi RRD projekta poznavanja samega sebe v skladu z doktrino Gnothi seauton.

 

Običajno se poslovni zajtrk prične ob 10. uri v gostišču Ribič, Šarhova pot 4, Ruše. Traja do štiri ure, v tem času pa si ogledamo teren pragozda Šumika, kjer pozimi ni izvedljiv obisk slapa Veliki Šumik, saj je zahtevna Holcerska pot zaprta zaradi smrtne nevarnosti. To niti malo ne vpliva na delovno vzdušje, saj je cilj dogodka izmenjava pogledov na pobudo NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET in izkušenj glede udejanjanja zaveze ZDRAVJE JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO. Ponujamo rešitev, ki jo ponazarja geslo ‘Nazaj k naravi, nazaj k izvoru’.

Gost dobi domačo nalogo spoznavanja inovativnega poslovnega modela Gnothi seauton (https://www.youtube.com/watch?v=0zmZdvmNgw4), preučevanja terena ter izkušanja doživetja Natura 2020 (https://www.youtube.com/watch?v=50xXA1cgRv8).

Delovna srečanja in študijska potovanja ter raziskovanja zgledov dobre prakse treninga prebujanja se izvajajo med tednom, da ste za vikend prosti. Dopust pa je običajno odličen čas za revizijo.

Preko družabnih omrežij in telefona uskladimo termin za poslovni zajtrk, delovno srečanje in potovalni načrt obiska večerje zasebnega vlagatelja.

Prostovoljni prispevek - sofinanciranje nepridobitnih dejavnosti - splošna donacija kot davčna olajšava

Z mentorstvom ter prenosom znanja (know-howa) zbiramo sredstva za izdajo 675 strani A4 formata obsežne poljudnoznanstvene doktrine/knjige Gnothi seauton z zlato obrezo, ki oznanja nauk o modrosti ekonomije etike kreposti.

Na naših študijskih potovanjih smo leta 2021 na poslovnem zajtrku gostili prof. ddr. Milana Krajnca, Nobelovega nominiranca za ekonomijo 2021, in na božično jutro Gorazda Šifrerja, častnega konzula Kazahstana v Sloveniji.

Zelo smo veseli tudi splošnih donacij v vrednosti do 500 EUR, saj znamo z malo sredstvi ustvariti izjemne razvojne presežke.

To dokazujemo vse od ustanovitve leta 2013. Z donacijo prvi korak nas že več let podpira g. Jože Hertiš, ustanovitelj podjetja SELTRON.

  • Donatorji 2021 so: Messer Slovenija, NEK, GEN-1, Termoelektrarna Brestanica, Lumar IG.
  • Donatorji 2022 so: Messer Slovenija, TEB, SŽ, CATV Selnica ob Dravi, HTZ, I.P., d.o.o.
sl_SISL_SI