Knjiga GNOTHI SEAUTON (know-how)

 

Poljudnoznanstveni nauk o modrosti rezoniranja Gnothi seauton temelji na starogrškem aforizmu o poznavanju samega sebe. Knjiga obravnava inovativni poslovni model ekonomije etike kreposti. To je znanje o strategiji inoviranja lastne vrednosti/cene/kreposti ter pobiranju smetane.

Avtor podjetniške ideje Gnothi seauton, ki oznanja ekonomijo etike kreposti, ki je ekonomistom in menedžerjem manj znana vodstvena vrlina, je Milan Robič, ki je utemeljil navedeno smer evolucijskega nazora na primerjalni tehniki poznavanja samega sebe.

Znanje je avtor preizkusil v naravnem okolju pragozdnega rezervata Šumik na vzhodu Alp, kjer z lastno krovno blagovno skupino butičnih doživetij Natura 2020 skrbi za prenos spoznanj v neokrnjeni naravi prvinskega pragozda Šumik.

Knjiga je izdana v slovenskem jeziku (trda vezava z zlato obrezo, 675 strani formata A4).

Knjigo ter celotni izkupiček programa je avtor podaril v dobrodelni naravovarstveni namen trajnostnega razvoja krovne blagovne znamke butičnih doživetij za prenos nauka o modrosti.

CENA: Prispevek v dober namen.

  • Zbrana sredstva se podarijo v dober namen – za razvoj in pospeševanje turizma, ki je glavna nepridobitna dejavnost Turističnega društva Natura 2020, ponudnika sodobnega bajeslovnega izobraževalnega izleta.