BUTIČNA POROKA NATURA 2020

9,950.00

Dobrodošli v osupljivi Sloveniji na vzhodu Alp, kjer za Vas načrtujemo butično poroko ter poskrbimo za edinstveno duhovno izkustvo – realistično poroko visoko energetskega prijaznega obreda Natura 2020.

Zakaj ne? Vsi veliki vladarji sveta, vse mogočne družine ter vse nebeško lepe ženske in največji vojskovodje so vedno (po)skrbeli za lastne portretne slike, ki so vrhunsko okvirjene krasile hodnike njihovih soban, dvorcev in zakonskih spalnic, ter se tudi tako vpisali v zgodovino.

Postanite zgled realističnega gozdnega pobega iz sodobnega digitalnega sveta. Privoščite si zgodovinsko butično portretno podobo, ki je konkurenca, sorodniki in nevoščljivo prijazni sosedje nimajo. Z nami boste zasloveli po celem svetu ter s fotosafarijskimi portretnimi grajskimi in pragozdnimi sprehodi oplemenitili lastno duhovno izkustvo energetske adrenalinske poroke.

Vabljeni na prestižno poroko v pravljičnem zelenem kraljestvu Natura 2020. Fotosafarijske točke poročnega duhovnega izkustva energetskega sprehajanja so realistične, gozdne, zgodovinske, filmske in fotografske butične kulise, ki jih ovekoveči vrhunski lokalni fotografski servis.

Izvedemo štiri ‘photoshooting’ butična poročna doživetja (Knežji kamen na letnem odru Ruše, grad Viltuš, rečni pomol Brestrnica, koča Dobnik).

Slavje osupljivega duhovnega izkustva poročnega procesa je načrtovano kot realistični gozdni pobeg.

Šifra: 011 Kategorija:

Opis

Nalaganje koledarja...
- Available
25
- Booked
25
- Pending
25
- Partially booked

First Name*:

Last Name*:

Email*:

Phone:

Details:

captcha