Coaching, svetovanje, trenerstvo, mentorstvo

 

Ponujamo strateški razvoj/partnerstvo na področju pametne specializacije.

Delujemo v šestih jezikih na desetih vodilnih tujih turističnih trgih nepopolne konkurence visoko plačilno sposobnih odjemalcev iz bogatih dežel BRICS, OECD in EU.

Z inovativnim poslovnim modelom Gnothi seauton za vas ustvarimo dodano vrednost na področjih trženjskega, korporativnega in digitalnega upravljanja znanja v skladu z inoviranju naklonjeno strategijo MARKET & INNOVATION.

Pod krovno blagovno skupino Natura 2020 uvajamo prenos strategije Gnothi seauton v prvinskem okolju naravnega rezervata na vzhodu Alp. Ekipa lokalnih legend si prizadeva za zagotavljanje visoko kakovostnih prvinskih butičnih turističnih ponudb in osebnih storitev  za vas, cenjeni visoko plačilno sposobni odjemalci.

Odkrijte trajnostno moč tokenskega sistema MARKET & INNOVATION na zgledu skupne pilotne izdaje tokena Natura 2020. Digitalno kampanjo MARKET & INNOVATION prevzamemo na vodilnih desetih svetovnih trgih. Naložbena vrednost so inovativni poslovni model GNOTHI SEAUTON, krovna blagovna skupina NATURA 2020 ter tokenski sistem rezonirajoče strategije MARKET & INNOVATION.

Smo dobro poučeni lokalni investitorji v nepremičninske turistične infrastrukturne priložnosti, kot je idejni projekt MOBILNI GLAMPING NATURA 2020, s katerim ciljamo tudi na grad Viltuš. Ruše so poslovno prijazno investicijsko okno za start-up investicijske izzive Natura 2020.

Pametna specializacija je pot do modrosti/konkurenčnosti/prijateljstva. Specializacija za investitorje v podjetniško idejo poteka na terenu RRD baze Natura 2020 in traja 3 ali 5 dni. Ponudbo visoko specialističnih modulov duhovnega izkustva energetskega pohodništva za dober namen najdete na https://www.natura2020.si.

Vpis v redni članski program pametne specializacije traja od 1. 1. do 31. 12. Z nakupom knjige GNOTHI SEAUTON se vpišete v sistem partnerstva MARKET & INNOVATION.