FINTECH IN KRIPTO INDUSTRIJA NATURA 2020

Zeleno razkošje neprecenljive vrednosti

Slovenija, butični naravni in naložbeni visoko tehnološki prostor na sončni strani Alp je namenjen uglednim vlagateljem v zeleno dolino fintech in kripto industrije Natura 2020 Premium, ki z dobrodelnimi filantropskimi visokotehnološkimi zelenimi naložbami skrbijo za čisto okolje ter naravne vire alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega sveta. 

Čista voda je v Sloveniji sveta zaveza. Čisto butično naravno okolje je zeleno razkošje neprecenljive vrednosti, ki ga trajnostno varujemo s fintech in kripto partnerstvom. 

  Fintech in kripto zgodba Natura 2020 Premium nas je v zadnjem času še posebno navdihnila, saj zeleni raziskovalci iz otrokom prijaznega Unicefovega mesta Ruše uporabljamo napredno tehnologijo obogatene resničnosti za ohranjanje čistega zelenega razkošja ter kulturne, naravne in bajeslovne dediščine osupljivega pragozda Šumik.

Fintech in kripto naložbe Natura 2020 so odprte za dobro poučene voditelje prihodnosti, opolnomočene z etiko kreposti, saj življenjskega zrelostnega izpita iz rezoniranja/modrosti Gnothi seauton ne naredi vsakdo. Potrebno je kakovostno podporno okolje, da energije vodnega kroga Črno jezero–Črno morje krožijo v najvišje dobro vlagateljev, filantropov, zaveznikov čistega okolja.

Naravni viri so torej v neokrnjeni Sloveniji zelena svetost. Število partnerjev, ki bodo dobili priložnost za vlaganje v butično zeleno razkošje, je omejeno na 73.

sl_SISL_SI