Tiha voda bregove dere.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Trajnostno. Ekosistemsko. Humano.

Trajnostna ekosistemska družbena odgovornost turističnega društva Natura 2020 se kaže v promociji duhovnega izkustva energetskega pohodništva, ki ga v neokrnjenem pragozdu Šumik prakticiramo pod sloganom ‘Zdravje je naše največje bogastvo’. Družbena odgovornost blagovne znamke ‘Milan Robič Know-how’ namreč služi prebujanju predsedniške voditeljske imaginacije (sposobnosti domišljanja, sanjarjenja). Družbena odgovornost projekta ‘Natura 2020 za čisti planet’ se izkazuje v skladu s sloganom ‘Nazaj k naravi, nazaj k izvoru’, za kar skrbi Akademija Gnothi seauton (poznavanje sebe samega – kdo, kaj smo).

Družbena odgovornost za trajnostni razvoj planeta je prestižna čast, ki jo zeleni vplivneži društva Natura 2020 strateško spodbujamo s kampanjo NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET. Naš glas, ugled in dobro ime naj vas spodbudijo, da z nami, lokalnimi legendami, družbeno odgovorno prispevate k rešitvi planeta, kar lahko storite filantropsko, z enkratno donacijo, oziroma strateško, s splošnim ali ekskluzivnim oglaševanjem po meri.

Zeleni vplivneži bomo vašo družbeno odgovorno integriteto in lojalnost oglaševali globalno in vseslovensko, strateško, vidno in vplivno na naših dvojezičnih (slovensko-angleških) medijih ter na lastnih družbenih, trženjskih in komunikacijskih platformah/kanalih.

O vaši dejavnosti, blagovni znamki in trajnostnem prispevku k družbeni odgovornosti korporativne integritete Natura 2020 poročamo v skladu z inovativnim poslovnim modelom strategije inoviranja vrednosti Market & Innovation, kar vključuje članke in reportaže oziroma splošne objave vašega logotipa in povezave do vaše spletne strani.

 

Zdravje je naše največje bogastvo. Zdravje je prestiž, ki ga lahko vidno opolnomočimo v prvinskem okolju, kjer so doma naravni, kulturni in bajeslovni biseri družbeno odgovornega zelenega razkošja Slovenije. Notranjo stisko in primarni strah ob prebujanju imaginacije uzremo v prvinsko ohranjenem ogledalu pragozda, praizvora duhovnega izkustva lastnega jaza. Lastno podobo vidno in vplivno oglašujte. Z nami se učite voditeljstva na priklic. Poklicani in vabljeni ste v naše programe družbene odgovornosti.

Storitve oglaševanja enostavno naročite z naročilnico. Račun vam izdamo po opravljeni storitvi in objavi oglasa ali reportaže. Plačilo v roku 8 dni od aktiviranja naročnin in storitev. 

Donacijo nakažete po pogodbi o sofinanciranju nepridobitnih dejavnosti. En žigosan in podpisan izvod pogodbe nam vrnete v skenirani obliki.

Zahvalni dan NATURA 2020–2027 ZA ČISTI PLANET bo na svetovni dan turizma 27. septembra 2027, ko bomo na slavnostni akademiji svečano razglasili filantrope projekta v treh kategorijah. Prejemniki nagrad, priznanj ter certifikatov hvaležnosti in sreče boste deležni bonusov in popustov na vašo družbeno odgovornost – integriteto in lojalnost do planeta.

sl_SISL_SI