Tiha voda bregove dere.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Trajnostno. Ekosistemsko. Humano.

VABILO DONATORJEM NA POSLOVNI ZAJTRK NATURA 2020 Z OBISKOM PRAGOZDA ŠUMIK

Turistično društvo Natura 2020 vas vabi na ogled stalne razstave naravne in kulturne dediščine trajnostnega ekosistema Pohorje-Drava-Kozjak. Razstava je postavljena v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše, edinem tovrstnem na svetu s prvinsko ohranjenim pragozdom in 400 milijonov let staro gorsko reko.

Razstavna eksponata OSUPLJIVI PRAGOZD ŠUMIK, ki meri 5 m x 1,8 m, ter ZAČARANA POHORSKA TRNULJIČICA dimenzije 4 m x 1,8 m lahko sofinancirate tudi skozi novo nepridobitno dejavnost, tj. tokenizacijo tokena NATURA 2020, ki lahko postane vaš paradni konj.

Na personaliziranem poslovnem zajtrku bomo izmenjali ‘know-how’. Možen je tudi ogled najvišjega slovenskega slapa na nekarbonatnih tleh v aplikaciji TaleUp ali obisk pragozda v živo.

Vabimo vas k enkratni ali strateški donaciji, če vas zanimajo naložbe v naš lastni NFT kovanec NATURA 2020, s katerim lahko potrošnikom in klientom približate metaverse svet/trg.

Zeleni vplivneži bomo vašo družbeno odgovorno integriteto in lojalnost oglaševali globalno in vseslovensko, strateško, vidno in vplivno na naših dvojezičnih (slovensko-angleških) medijih ter na lastnih družbenih, trženjskih in komunikacijskih platformah/kanalih.

O vaši dejavnosti, blagovni znamki in trajnostnem prispevku k družbeni odgovornosti korporativne integritete Natura 2020 poročamo v skladu z inovativnim poslovnim modelom strategije inoviranja vrednosti Market & Innovation, kar vključuje članke in reportaže oziroma splošne objave vašega logotipa in povezave do vaše spletne strani.

 

Zdravje je naše največje bogastvo. Zdravje je prestiž, ki ga lahko vidno opolnomočimo v prvinskem okolju, kjer so doma naravni, kulturni in bajeslovni biseri družbeno odgovornega zelenega razkošja Slovenije. Notranjo stisko in primarni strah ob prebujanju imaginacije uzremo v prvinsko ohranjenem ogledalu pragozda, praizvora duhovnega izkustva lastnega jaza. Lastno podobo vidno in vplivno oglašujte. Z nami se učite voditeljstva na priklic. Poklicani in vabljeni ste v naše programe družbene odgovornosti.

Storitve oglaševanja enostavno naročite z naročilnico. Račun vam izdamo po opravljeni storitvi in objavi oglasa ali reportaže. Plačilo v roku 8 dni od aktiviranja naročnin in storitev. 

Donacijo nakažete po pogodbi o sofinanciranju nepridobitnih dejavnosti. En žigosan in podpisan izvod pogodbe nam vrnete v skenirani obliki.

Zahvalni dan NATURA 2020–2027 ZA ČISTI PLANET bo na svetovni dan turizma 27. septembra 2027, ko bomo na slavnostni akademiji svečano razglasili filantrope projekta v treh kategorijah. Prejemniki nagrad, priznanj ter certifikatov hvaležnosti in sreče boste deležni bonusov in popustov na vašo družbeno odgovornost – integriteto in lojalnost do planeta.

Prostovoljni prispevek - sofinanciranje nepridobitnih dejavnosti - splošna donacija kot davčna olajšava

Z mentorstvom ter prenosom znanja (know-howa) zbiramo sredstva za izdajo 675 strani A4 formata obsežne poljudnoznanstvene doktrine/knjige Gnothi seauton z zlato obrezo, ki oznanja nauk o modrosti ekonomije etike kreposti.

Na naših študijskih potovanjih smo leta 2021 na poslovnem zajtrku gostili prof. ddr. Milana Krajnca, Nobelovega nominiranca za ekonomijo 2021, in na božično jutro Gorazda Šifrerja, častnega konzula Kazahstana v Sloveniji.

Zelo smo veseli tudi splošnih donacij v vrednosti do 500 EUR, saj znamo z malo sredstvi ustvariti izjemne razvojne presežke.

To dokazujemo vse od ustanovitve leta 2013. Z donacijo prvi korak nas že več let podpira g. Jože Hertiš, ustanovitelj podjetja SELTRON.

  • Donatorji 2021 so: Messer Slovenija, NEK, GEN-1, Termoelektrarna Brestanica, Lumar IG.
  • Donatorji 2022 so: Messer Slovenija, TEB, SŽ, CATV Selnica ob Dravi, HTZ, I.P., d.o.o.
sl_SISL_SI