DOBRODOŠLI V SLOVENIJI

Obiščite Slovenijo, prvo zeleno državo na svetu, kjer odkrijete butični turizem naravne in kulturne dediščine Natura 2020 v pohorski šegi – gozdove, slapove, jezera, reke, pragozd, naravni rezervat – ter spoznate lokalne legende, s katerimi odkrijete filantropske in investicijske priložnosti, ki jih zeleni raziskovalci razkrijemo častnim partnerjem projekta “Natura 2020 za čisti planet”.

Nikoli ne boste vedeli, kako lahko nekomu od 99,99 % ljudi, ki še nikoli niso bili v pragozdu, spremenite življenje, če nam ne pomagate. Zeleni raziskovalci ne prosimo za denar, lokalne legende prosimo za čast. Izberite osebo, ki jo želite povabiti v osupljivi pragozd Šumik na vzhodu Alp. Pomagajte poslovnim partnerjem, prijateljem, družini, morda celo svojemu kralju, da obiščejo zeleno kraljestvo na sončni strani Evrope.

https://www.natura2020.si/natura-2020-za-cisti-planet/

Zeleni raziskovalci vabimo ugledne filantrope, da nam z brezpogojnimi donacijami pomagajo v boju za čisti svet (https://www.natura2020.si/novice/).

Donator postane častni partner nepridobitnega društva Natura 2020, kjer je na voljo več oblik partnerstva (https://www.natura2020.si/partner/).

Z nami, lokalnimi legendami, doživite zeleno razkošje neokrnjenega okolja – gozd, slapove, Črno jezero, naravni rezervat, čisto vodo –, saj 99,99 % filantropov/donatorjev še nikoli ni bilo v pragozdu (https://www.natura2020.si/en/osupljivi-pragozd-sumik/).

Z donatorjem sklenemo pogodbo o enkratni donaciji (obrazec v priponki). Donator vpiše v pogodbo svoje podatke in en izvod pogodbe o donaciji obvezno vrne zaradi davčnih olajšav. S tem filantropom/donatorjem odpremo investicijski prostor za profitne trajnostne projekte po meri in na ključ, zasnovane za uresničevanje koncepta čistega planeta.

sl_SISL_SI