Telefon: +38631818553

E-pošta: info@natura2020.si

Nazaj k naravi, nazaj k izvoru.

Managerska pustolovščina/ekskurzija

ADVENTURE NATURA 2020

99,99 % VRŠNIH MANAGERJEV ŠE NIKOLI NI BILO V PRAGOZDU!

Destinacija za avanturo NATURA 2020 se nahaja na vzhodu Alp v zeleni Sloveniji. Destinacijo tvori geografski ekosistem Pohorje-Drave-Kozjak. Zbor je v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše.

Dobrodošli na poletni pustolovščini na vzhodu Alp, s katero boste pokazali trajnostno skrb za čisti planet in poskrbeli za dober namen, saj z nami, lokalnimi legendami, dobrodelno/brezplačno pazite za nižji ogljični odtis. Odkrijte naravne skrivnosti, spoznajte kolosalno lepoto otrokom prijaznega Unicefovega mesta Ruše, ki so edino tovrstno mesto na svetu s 400 milijonov let staro gorsko reko, pragozdom in vstopom v trojstvo rek Drava-Sava-Donava.

Vabljeni k udeležbi na personaliziranem osebnem in poslovnem managerskem dogodku, da vas ne bo sram pred konkurenco in strah pred družino/zaposlenimi in samim seboj, ker niste še nikoli bili v pragozdu.

Ekskurzija za krepitev zdravja/srečnosti na delovnem mestu zahteva 2 uri hoje. V pragozdu in v zgornjem delu kanjona 400 milijonov let stare gorske rečice ni internetne povezave in telefonskega signala. Odklop je 100-odstotno zajamčen. Bogat fotosafari naravne in kulturne dediščine. Izberite oddih za dober namen.

Pustolovščina/ekskurzija ADVENTURE NATURA 2020 za trajnostno managersko izobraževanje traja do tri ure. Kar 99,99 % svetovnih in slovenskih vršnih managerjev še nikoli ni bilo v pragozdu. Prav tako niso obiskali najstarejše vinske trte na svetu.

Dobrodošli na trajnostni pustolovščini ob 400 milijonov let stari gorski reki. Vabimo vas, da v dveh urah spoznate idealen pragozd na Pohorju. Le 5 km od najstarejše vinske trte na svetu lahko izberete personalizirano čokoladno 5* pustolovščino trojstva rek Drava-Sava-Donava.

Zapomnite si, da zase in za posel potrebujete svetovno primerljivo referenco, tj. sprehod ob 400 milijonov let stari gorski rečici Lobnici, ki teče skozi pragozd Šumik na Pohorju, ki se nahaja v vodnem krogu Črno jezero–Črno morje. Vaš ugled bo dvignila tudi fotoreportaža o vašem obisku najstarejše vinske trte na svetu, Guinnessove rekorderke Modre kavčine, katere potomko imamo tudi v zdravem mestu Ruše. Za konec vas čaka sanjsko čokoladno razvajanje v zelenem razkošju ekosistema Pohorje-Drava-Kozjak. Pa Michelin večerja. In presenečenje.

PROGRAM:

 • Odkrijte pragozd Šumik na Pohorju na vzhodu Alp
 • Obiščite 400 milijonov let staro gorsko rečico Lobnico
 • Okusite aromaterapijo vodnega kroga Črno jezero–Črno morje
 • Občutite trojstvo rek Drava-Sava-Donava
 • Spoznajte etnografsko šego Začarana pohorska Trnuljčica
 • Spoznajte fotografski realistični pobeg Povodni mož Jezernik
 • Spoznajte grajsko dediščino Razbojnikova nevesta
 • Uživajte v stalni razstavi fotografskih eksponatov Osupljivi pragozd Šumik
 • Odkrijte najvišji slovenski slap na nekarbonatnih tleh v aplikaciji TaleUp
 • Občutite 3D lokvanj Lovrenškega jezera
 • Okusite domač poslovni zajtrk
 • Razgibajte telo, soočite duha z ogledalom zelenega razkošja Pohorje-Drava-Kozjak
 • Sprostite se z barvnimi masažami mogočnih listavcev in intenzivnim zvočnim ‘retreatom’
 • Zahtevna planinska pot, varovana z jeklenico, požene kri po žilah

Trajanje programa:

 • Osnovni tretma/izlet – ekskurzija traja do 3 ure
 • Napredni tretma/izlet – ekskurzija/misija traja do 6 ur
 • Visoko specialistična ekspedicija – misija/raziskava traja 2 dni/1 noč ali 3 dni/2 noči

Doživetje je brezplačno, ker po pogodbi o donaciji darujete/prispevate donacijo do 500 EUR v korist nepridobitnega Turističnega društva Natura 2020, ki vlaga zbrana sredstva v lastno IKT opremo, da lahko razvija metaverse produkte, s katerimi skrbi za čisti planet, saj mu omogočajo posredovanje rešitev v pisarno oziroma domov.

Namestite se v zdravem mestu Ruše, bodisi v hotelu Veter, apartmajih, avtokampu … Imamo 25-metrski pokriti bazen, savne, fitnes in ‘wellness’ storitve, kegljišče, igrišča za tenis, odbojko na mivki. Zgolj 13 km stran raste najstarejša vinska trta na svetu Modra kavčina, katere potomko imamo v naši RRD bazi. Na voljo so številna smučišča. Za otroke imamo odprto sobo pobega ‘Pomagajmo lisički v brlog’ in travniški ‘selfness’. Jeleni so kralji pohorskih divjih živali. Konji se pasejo sredi starega trškega jedra. Tu so letni festivali, koncerti, etnografski muzeji na prostem, razstave.

V dveh urah boste dodali neprecenljivo vrednost vaši osebnostni blagovni znamki. V štirih urah okrepite korporativno integriteto do neskončne vrednosti. Uvid, da vas promoviramo v dober namen, ugodno vpliva na vaš ugled. Častna dejanja doniranja so brezmejna. To pozornost, ki ste jo zanemarili, nujno potrebujete za dvig na višjo raven prebujenosti/prepoznavnosti. Šele z nami boste v dveh urah resnično obogateli. Vrnili se boste bogatejši kot kadar koli. Konkurence ni.

sl_SISL_SI