Boni Premium Natura 2020 za prestižna doživetja

BUTIČNA POROKA NATURA 2020 ZA MILIJON DOLARJEV

Natura 2020 – zeleno razkošje čistega navdiha

2

Draga mladoporočenca!

 

Dobrodošla v Sloveniji, deželi prvinskega pragozda Šumik, kjer skrbimo za čisto okolje in varujemo neokrnjeno naravo.

Vabljena na najboljše poročno pragozdno potovanje po meri na svetu. Natura 2020 za nepozabne medene tedne. Ali vesta, da 99,99 % prebivalcev sveta še nikoli ni bilo v pragozdu Šumik, kjer lahko za vaju v naravnem rezervatu pripravimo luksuzno zeleno poroko za milijon evrov in več?

Geografski ekosistem Pohorje-Drava-Kozjak na vzhodu Alp je naš dom za mladoporočence, otrokom prijazno Unicefovo mesto Ruše pa je baza za ugledne zelene raziskovalce s celega sveta, ki v radiju 300 km v enem dnevu odkrijejo preplet alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega sveta.

Vabljena v naravni rezervat pragozd Šumik na Pohorju, kjer ni telefonskega omrežja in spletne povezave.

Poročni obred lahko doživita pod lipo domačo na travniku ali v poročni sobi lokalnih oblasti, od koder se s kočijo odpeljeta na poročno slavje. Banketi in slavnostne mize, sprejem s penino in jagodami ter glasbeno spremljavo, lahko tudi v tišini pragozda ob žuborenju bistre gorske rečice Lobnice, da spoznate bogato dediščino žag, mlinov, glažut, cvetlic in arom.

Kuharski mojster z ekipo pripravi butični meni ekološke lokalno pridelane tradicionalne hrane, dodana so žlahtna vina, da se potopite v nepozabno gastronomsko doživetje. Vsi dvomi so odveč, saj bomo vsako podrobnost načrtovali po meri, upoštevali bomo vajine skrite želje, vključili presenečenja in izpolnili individualne želje vajinih gostov. Na poročnem slavju ne manjka koktajlov, penine, izbranih vrhunskih vin ter brezalkoholnih pijač.

Z veseljem lahko uredimo dodatne storitve, kot so: fotografiranje in snemanje, dekor in cvetlice, živa glasba ali zabava z DJ-em, peka slaščic, tiskanje vabil, zahval, meni kartic, ognjemet, animacija otrok v času slavja, svetovanje pri organizaciji in poteku poročnega obreda ter slavja, športne aktivnosti za goste.

Namestita se lahko v hotelu, apartmaju ali butični okoliški kmečki koči za šest do 16 gostov. Za svate uredimo individualne nastanitve, za mladoporočenca pa je rezervirana poročna noč z zajtrkom po meri.

Življenje, dosežki in izzivi uglednih zelenih raziskovalcev so brez presežne trajnostne vrednosti, če še niso nikoli obiskali pragozda. Dodatno so osiromašeni, če za poročno slavje niso izbrali izziva, ki jih pričakuje v pragozdu Šumik. Dandanes imajo družbeno težo osebnosti, ki na družbenih omrežjih dokumentirajo svoje soočenje s praizvorom sile in luči.

Ves denar sveta ni vreden nič, vsa nafta ter vse zlato v življenju mladoporočencev nimata prave teže, če nista bila v naravnem pragozdu/rezervatu Šumik ter odkrila biotske raznolikosti prvinsko ohranjene prasile in praluči zveličanja/prebujenja/vstajenja.

 

Premium Banner

Vse bogastvo je vredno manj od življenja gozda, zaklada čistega zraka in čiste vode vodnega kroga Črno jezero–Črno morje. Zeleni raziskovalci so prvi poklicani, da spoznajo, k čemu stremijo in po čem koprnijo, ter skrbijo za naravno dediščino. Imaginacija je individualna dota posameznika, ki potrdi njegov javni ugled. Lateralni pristop k rezoniranju Gnothi seauton odkrije sestavine sposobnosti vodenja v ogledalu pragozda.

Mogočen pragozd iglavcev in košatih listavcev udeležence očara z edinstveno naravno barvno terapijo. Pohorska voda gorske rečice Lobnice nudi naravno zvočno simfonijo v vseh letnih časih in ustvarja zvočni ‘retreat’ čudes narave. Pohorski kamen ima dušo praizvora, mineralna voda pa je kot praluč, saj tiha voda bregove dere.

Z nami dobro izkoristite čas, zgrabite priložnost za dvig časti in ugleda. S prispevkom v dober namen naredite dvojno korist in oplemenitite svoje življenje, saj boste še bolj blesteli v realnem življenju in na družbenih omrežjih.

Prvi med sovrstniki boste kronali dobra dejanja z obiskom pragozda Šumik, kar si želi 99,99 % svetovno renomiranih zelenih raziskovalcev, vendar še niso prejeli našega povabila.

Občutite nepozabne poročne, poslovne ali slavnostne dni

Z nakupom filantropskega bona Premium Natura 2020 lahko izberete dogodek:

  • Medeni tedni
  • Večerja zasebnega vlagatelja
  • Luksuzno zeleno naravno pragozdno poslovno darilo
  • Poslovni zajtrk Natura 2020
  • Rojstni dan ali obletnica
  • Poročni izlet

Bon vam pošljemo po pošti. Plačilo po spletu.

Na leto izvedemo samo 73 dogodkov, kolikor nam jih dopuščajo vremenske razmere. Rezervirajte termin zdaj.

sl_SISL_SI