ZLATA VREDNA VALUTA NATURA 2020

Glavno raziskovalno vprašanje – ZLATA VREDNA VALUTA NATURA 2020 – je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena, saj je prvinsko ohranjena narava naravno zlato, ki v času IKT napredka predstavlja neusahljivo narodovo bogastvo, to je naravni biseri, ki jih prodajamo prepoceni.

ZELENI DOLAR/TOLAR NATURA 2020?

Glavno raziskovalno vprašanje – ČRNI BISER NATURA 2020 – je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena, saj ni jasno kdo upravlja in dejansko vodi domovino, to je narodno ter naravno prirodno bogastvo. Kdo sploh zna postaviti nacionalno ekonomijo v skupno dobro?

ČRNI BISER NATURA 2020

Glavno raziskovalno vprašanje – ČRNI BISER NATURA 2020 – je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena, saj ni jasno kdo upravlja in dejansko vodi domovino, to je narodno ter naravno prirodno bogastvo. Kdo sploh zna postaviti nacionalno ekonomijo v skupno dobro?

TOKEN NATURA 2020 KOT MOST DO DRUGE ŠVICE?

Glavno raziskovalno vprašanje – TOKEN NATURA 2020 KOT MOST DO DRUGE ŠVICE? – je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena, saj ciljno sledimo doktrini ekonomije etike kreposti Gnothi seauton (poznavanje sebe samega – kdo, kaj smo).

SANJSKA POROKA ZA MILIJON ?

Glavno raziskovalno vprašanje, SANJSKA POROKA ZA MILIJON ?, je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena, posebno za mlade iskalce smisla, to je rezoniranja, saj se poročimo po lastni vesti, to je pristni volji. Metodologija

NOBELOVA NAGRADA ZA MIR

Glavno raziskovalno vprašanje, NOBELOVA NAGRADA ZA MIR, je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena za mlade raziskovalce, posebno s trga sodobne politične ekonomije.

PLAN MARKET&INNOVATION

Cilj prispevka je opraviti pametni pregled bistvenih in samo bistvenih pogledov na vrednostni sistem osebnostne blagovne znamke ter oznaniti bistvene in samo bistvene sestavine lastne imaginacije (sposobnosti domišljanja, sanjarjenja).

KAKO ZMAGATI NA VOLITVAH 2022 V VELIKEM SLOGU?

Glavno raziskovalno vprašanje, KAKO ZMAGATI NA VOLITVAH V VELIKEM SLOGU?, je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena.

OSEBNOSTNA BLAGOVNA ZNAMKA ROBIČ

Glavno raziskovalno vprašanje o avtorju nauka o modrosti Gothi seauton, OSEBNOSTNA BLAGOVNA ZNAMKA ROBIČ, je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena, saj je poslanstvo Gnothi seauton (poznavanje sebe samega), to je integriteta močne osebnosti, implementirana uspešno.

PREDSEDNIŠKI VOLILNI SISTEM?

Glavno raziskovalno vprašanje misije, PREDSEDNIŠKI VOLILNI SISTEM?, je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena, ne samo na slovenski politični šahovnici, na kateri je predsednik države navaden kmet, nekoristna blagovna znamka, golo stroškovno mesto, daleč proč od vrhovnega komandanta svoje vojske.

PREDSEDNIŠKE VOLITVE SLOVENIJE 2012-2017-2022

Glavno raziskovalno vprašanje preiskave, PREDSEDNIŠKA INTEGRACIJA V EVROPSKI PERSPEKTIVI?, je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena.

POSTAL BOM PREDSEDNIK DRŽAVE

Glavno raziskovalno-razvojno-eksperimentalno vprašanje tovrstne RRD naloge, spomniti nas KAJ, KDO SMO?, je tako velikega teoretičnega in praktičnega pomena. V glavnem ne vemo, kaj početi sami s sabo.